Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLG lancerer fladt OLED-TV - uden ramme - FlatpanelsDK

LG lancerer fladt OLED-TV - uden ramme

05 Mar 2014 | Rasmus Larsen |

LG lancerede sidste år et kurvet og et fladt OLED-TV, men de flade havde en stor ”Galleri”-ramme omkring med indbygget lyd. Nu lancerer LG et nyt fladt OLED-TV uden dikkedarer – der er ingen Galleri-ramme omkring. Tv’et er henvendt til entusiasterne.

Et fladt OLED-TV uden dikkedarer

Tv’et fremstår i sin helt simple form med en ultraslank ramme omkring panelet, men uden den store Galleri-ramme. Tv’et er teknisk identisk med LG’s tidligere OLED-TV og kommer således med Full HD opløsning.

LG fladt OLED-TV
Galleri-rammen droppes og fremover sælges LG’s flade OLED-TV som en ren skærm


LG vil gerne appellere til entusiasterne, som ofte har separate lydsystemer i stuen eller hjemmebiografen. Tv’et har herudover Smart TV med DLNA, Miracast, NFC, WiFi og Magic-fjernbetjeningen - men dog ikke den nye WebOS-platform. Der er fuld fokus på billedkvalitet, som OLED leverer ulig andre billedteknologier i dag med perfekt gengivelse af sort, tæt på perfekte betragtningsvinkler og livlige farver. Tv’et understøtter også Cinema 3D – altså varianten med de billige, polariserede 3D-briller.

LG’s nye flade OLED-TV er et nordisk initiativ og er på vej bredt ud hos de danske forhandlere nu under modelnavnet 55EA880V. Den vejledende pris er 70.000 kroner, men det sælges allerede væsentligt billigere hos de første forhandlere.Flere nyheder

PS5's første store opdatering åbner for USB-lagring mm.

13 Apr 2021 |

Allente går i luften i dag med tv- og streaming-pakker

13 Apr 2021 |

Google udfaser sin filmbutik på Smart TV

13 Apr 2021 |

Bloomberg: Apple arbejder på kombineret Apple TV-boks & HomePod-højttaler

12 Apr 2021 |

Opdateret: Danske priser på LG 2021 OLED TV - G1, C1, B1 og A1

12 Apr 2021 |

Paramount udskyder sine storfilm yderligere

12 Apr 2021 |