Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDette er OLED-skærmen fra LGs bøjelige telefon - FlatpanelsDK

Dette er OLED-skærmen fra LGs bøjelige telefon

10 Jan 2014 | Rasmus Larsen |

Husker du LGs bøjelige G Flex telefon? Den med en bøjelig OLED-skærm indeni? Vi fik mulighed for at tage et nærmere kig på OLED-skærmen indeni på CES - og den er tynd!

OLED-skærmen inde i LG G Flex

Der er adskillige bøjelige OLED-TV her på CES. LG har den største med deres 77” OLED-skærm. De bøjelige skærme er en ny trend, og på sigt vil det give producenterne mulighed for a skabe nye typer af produkter; noget som LG gerne vil vise med G Flex telefonen.

LGs fleksible OLED-skærm
Den bøjelige OLED-skærm inde i LGs G Flex telefon


Vi så den bøjelige OLED-skærm i sin rå form, og den er papirtynd. OLED-skærmen er bygget på et plastiklag, som kan bøjes i alle retninger. Skærmen er endnu ikke foldbar, så du kan ikke folde det sammen og pakke det i tasten, men LG forventer at nå derhen på sigt. Som du kan se på fotoet, så er styreelektronikken skjult i bunden, men OLED-skærmen er stadig vanvittig imponerende.

LGs fleksible OLED-skærm
Den bøjelige OLED-skærm inde i LGs G Flex telefon


Til venstre kan du se en prototype af en smartphone, som LG har skabt. Den virker ikke, men man forestiller sig, at vores håndholdte enheder en dag bliver så tynde (og bøjelige naturligvis). I midten ser du batterier, som kan bøjes. De sidder også inde i LGs G Flex smartphone. De er ikke nær så fleksible som OLED-skærmen, men som LG påpeger, så er dette et nyt område for fabrikanterne, og det er en stor udfordring at lave alle komponenter i en telefon bøjelige.

Du kigger her på fremtiden indenfor skærme.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |