Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonValve: 13 Steam Machine partnere, klar i efteråret - FlatpanelsDK

Valve: 13 Steam Machine partnere, klar i efteråret

08 Jan 2014 | Rasmus Larsen |

På CES afslørede Valve flere detaljer om deres spilkonsol-projekt, der skal tage kampen op med PlayStation og Xbox. Valve har lige nu 13 Steam Machine partnere ombord, og flere er på vej. Steam Machine spilkonsollerne lanceres i anden halvdel af 2014.

Steam Machines lanceres til efteråret

Vi tog en snak med Valve i dag på CES i Las Vegas, og de gav os en demonstration af de nye Steam Machines, som 13 partnere har skabt i alle former og størrelser. To af de mest fremtrædende var Alienware, som havde en boks meget lig de nuværende spilkonsoller, samt Gigabyte, der havde en meget lille og diskret boks.

Steam Machines
Valve har 13 Steam Machine partnere


Visse af boksene skal koste op imod 6000 dollars, men Valve siger, at producenterne - og endda forbrugerne - er fri til at konfigurere computerne som de vil. I øjeblikket spænder priserne fra omkring 500 til 6000 dollars, men Valve forventer, at priserne vil komme endnu længere ned.

Steam Machines
Vi fik også lidt tid i selskab med Steam Controlleren


Vi havde også mulighed for at holde Steam Controlleren i hænderne, men Valve understregede, at vi kiggede på en prototype. Den var ikke tilsluttet, så vi kunne ikke prøve den haptiske feedback, som Valve selv fremhæver som en af de fedeste features, men controllerne ligger generelt godt i hånden og de to nye touchpads er ret spændende. Valve tilføjer, at de har omkring 250 titler klar til SteamOS-platformen, men forventer endnu flere, selv spiltitler fra de helt store studier, før lanceringen.

Steam Machines
Alienwares Steam Machine


“Dampmaskinerne” skal ud og konkurrere på spilkonsolmarkedet i anden halvdel af 2014. Vi pressede på hos Valve for at få en lidt mere konkret lanceringsdato, og vi fik at vide, at man internet sigter efter en lancering i efteråret 2014. Læs mere om Steam spillekonsolprojektet her.

Den fulde liste over partnere omfatter i øjeblikket:
Alienware, Gigabyte, Falcon Northwest, iBuyPower, Alternate, Næste CyberPowerPC, Origin, Scan Computers, Webhallen, Digital Storm, Materiel.net og Zotac.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |