Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPlayStation Now: Stream dine spil overalt - FlatpanelsDK

PlayStation Now: Stream dine spil overalt

08 Jan 2014 | Rasmus Larsen |

På CES 2014 har Sony annonceret PlayStation Now; måske en af de mest betydningsfulde annonceringer på CES. PlayStation Now giver dig mulighed for at streame PlayStation-spil overalt; til tv-skærme, tablets, smartphones og naturligvis PlayStation 4.

PlayStation Now er fremtiden for Sony

PlayStation 4 kan ikke afvikle PS3-spil; i hvert fald ikke i øjeblikket. PlayStation Now gør det muligt, og du vil endda kunne nyde dine PlayStation spil direkte via et tv via en tv-app. Visionen er, at man skal kunne streame PlayStation-spil til alle enheder, herunder også smartphones og tablets.

PlayStation Now
PlayStation Now lader dig streame spil overalt


Sony fremhæver spil såsom Last of Us, God of War, Puppeteer og Beyond: Two Souls. Sony fortæller, at det vil være muligt at leje spil enkeltvis, men også abonnere på en pakke, som giver adgang til en række forskellige spil.

PlayStation Now er teknisk baseret på Gaikai-streamingteknologien, som Sony købte i 2012. PlayStation Now udnytter såkaldt adaptive streaming, som automatisk tilpasser billedkvaliteten (komprimeringen) til hastigheden på internetforbindelsen. Sony siger, at opløsningen kan gå op til 720p til at starte med, og anbefaler, at man anvender en internetforbindelse på minimum 5 Mb/s. Hvis disse faktorer er på plads, så lover Sony en spiloplevelse uden forsinkelse.

PlayStation Now lanceres som en lukket beta i USA i udgangen af januar, og skal lanceres officielt i USA til sommer. Den vil også virke på de fleste af Sonys 2014 Bravia-tv, men en international lancering er endnu ikke bekræftet.

Sony viser en demonstration af systemet på CES, og FlatpanelsDK vender tilbage med vores tilbagemeldinger, når vi har prøvet systemet, så hæng på.Flere nyheder

Chromecast med Google TV

09 Apr 2021 |

Rygte: Samsung vil købe OLED TV-paneler fra LG

09 Apr 2021 |

Første kig: Samsung's 110" microLED TV

08 Apr 2021 |

Nye Toshiba Android TV lanceret i Danmark

07 Apr 2021 |

Power åbner i Ringsted med bl.a. OLED TV til 6.666 kr.

07 Apr 2021 |

Sony lancerer Bravia Core med 'højeste streaming billedkvalitet'

06 Apr 2021 |