Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsungs tv kan streame 4K fra Netflix, Amazon & flere - FlatpanelsDK

Samsungs tv kan streame 4K fra Netflix, Amazon & flere

06 Jan 2014 | Rasmus Larsen |

På CES 2014 annoncerede Samsung en række partnerskaber med indholdsleverandører. Samsung vil bringe 4K ud til masserne i 2014, og bekræfter 4K-streaming fra både Netflix og Amazon, såvel som andre amerikanske tjenester.

Netflix og Amazon 4K-streaming

Netflix begynder at streame visse tv-serier og film i 4K-opløsning på et uspecificeret tidspunkt i første halvdel af 2014. LG har allerede meldt sig ind i kampen og nu melder Samsung, at deres nye Smart TV også vil klare 4K-streaming fra Netflix. Men Samsung har mere end det.

Samsung har også lavet partnerskaber med en række amerikanske tjenester, herunder Amazon, som er ved at tegne sig som en stærk konkurrent til Netflix. Amazon vil levere film og tv-serier i 4K-opløsning fra deres eget studie, men også fra andre velkendte Hollywood-studier. Det kan modtages på Samsungs Smart TV via Amazon app’en. I USA vil Samsung også levere en “UHD Video Pack”-harddisk med, når man køber et nyt UHD-tv. På harddisken findes omkring 50 titler i 4K.

Samsung er fast indstillet på at presse 4K ud på massemarkedet i 2014. Vi har endnu ikke set samtlige af Samsungs 2014-fladskærme, men vi ved, at der er mange 4K-modeller iblandt.

Alle Samsungs partnerskaber omhandler det amerikanske marked, pånær Netflix-samarbejdet, som vil bringe 4K-streaming til alle de lande, hvor Netflix findes. Det er stadig uklart, hvilke initiativer Samsung vil sætte i søen her i Europa.Flere nyheder

Chromecast med Google TV

09 Apr 2021 |

Rygte: Samsung vil købe OLED TV-paneler fra LG

09 Apr 2021 |

Første kig: Samsung's 110" microLED TV

08 Apr 2021 |

Nye Toshiba Android TV lanceret i Danmark

07 Apr 2021 |

Power åbner i Ringsted med bl.a. OLED TV til 6.666 kr.

07 Apr 2021 |

Sony lancerer Bravia Core med 'højeste streaming billedkvalitet'

06 Apr 2021 |