Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix vil streame 4K til LGs nye webOS Smart TV - FlatpanelsDK

Netflix vil streame 4K til LGs nye webOS Smart TV

06 Jan 2014 | Rasmus Larsen |

På CES 2014 LG er “ekstremt begejstrede" på at præsentere deres nye webOS-baserede Smart TV. LG fortæller også, at deres nye Ultra HD-fladskærme med webOS-platformen vil kunne streame Netflix i 4K-opløsning. Netflix begynder at streame i 4K senere på året.

LGs nye webOS Smart TV

LG tror på, at deres nye Smart TV vil revolutionere branchen. LG har fokuseret på at skabe en brugervenlig og fornøjelig Smart TV oplevelse, og erkender samtidig at de hidtidige bestræbelser ikke har været gode nok.

LG webOS Smart TV
LGs webOS-baserede Smart TV


Over 70 nye LG Smart TV vil være baseret på den nye webOS-platform, som oprindeligt er udviklet af Palm og senere købt af HP, som LG nu har købt det af. WebOS er baseret på “cards”, som man kan scrolle igennem sidelæns, og tv-oplevelsen styres med LGs bevægelsesstyrede Magic remote. LG siger, at webOS-systemet også genkender hvilke mediebokse og enheder, der er tilsluttet til tv’et. Dermed kan det organisere kilderne og gøre det lettere at kontrollere forskellige enheder.

Det afgørende spørgsmål for LG er om de kan få softwareudviklerne til at støtte op omkring webOS-projektet og dermed udvikle app til den nye platform. FlatpanelsDK er i Las Vegas på CES, så kom tilbage for at høre mere om vores førstehåndsindtryk med det nye webOS-system.

”LG
LGs webOS-baserede Smart TV


Netflix begynder streaming i 4K

På LGs pressekonference fortalte Netflix’s direktør Reed Hastings også,a t Netflix begynder at streame i 4K-opløsning senere på året. Den første tv-serie som skal streames i 4K bliver anden sæson af House of Cards. Der streames i 4K vha. HEVC-dekodning, som er efterfølgeren til mpeg4.

- “Streaming will be the primary way consumers receive Ultra HD 4K and we are excited to be working with LG to make this a reality later this year.” sagde Reed Hastings, Netflix’s direktør.

I alt 12 nye Ultra HD Smart TV fra LG vil være i stand til at streame Netflix i 4K i 2014, siger LG. Hvis andre streamingtjenester lancerer streaming i 4K, så er LGs tv klar.Flere nyheder

Chromecast med Google TV

09 Apr 2021 |

Rygte: Samsung vil købe OLED TV-paneler fra LG

09 Apr 2021 |

Første kig: Samsung's 110" microLED TV

08 Apr 2021 |

Nye Toshiba Android TV lanceret i Danmark

07 Apr 2021 |

Power åbner i Ringsted med bl.a. OLED TV til 6.666 kr.

07 Apr 2021 |

Sony lancerer Bravia Core med 'højeste streaming billedkvalitet'

06 Apr 2021 |