Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPhilips har Android-baseret Ambilight-tv på vej - FlatpanelsDK

Philips har Android-baseret Ambilight-tv på vej

06 Jan 2014 | Rasmus Larsen |

Operativsystemet Android bliver integreret i Philips topmodeller i løbet af 2. kvartal 2014. Det bliver i 8000-serien, at de første Philips modeller med Android operativ system introduceres.

Philips lancerer Android-baseret tv

Philips Android-baserede TV får en opgraderet processor, så det bliver det hurtigste Smart TV nogensinde fra Philips, fortælles det. Kombinationen af Android og Smart TV gør sig velegnet til tv-apps såvel som spil. Det er en quad-core processor, som sidder indeni.

- ”Med det brede udbud af app´s fra Google Play sammen med Philips ”Cloud” baseret Smart TV platform, så lægger vi nu en afgørende brik for at kunne tilbyde forbrugeren nærmest ubegrænset underholdning på deres vilkår, hurtigt og enkelt”, udtaler Joakim Örnstig, Nordisk Markedsdirektør hos TP Vision.

Philips Android


Android er et åbent mobilt operativsystem, udviklet først og fremmest til smartphones og tablets af Google. Der er i dag hentet over 50 milliarder Android-apps, og Philips håber på, at denne succes kan overføres til tv ved at basere deres nye tv på Android-platformen. Det fortælles ikke om tv'et vil kunne køre alle Android-apps eller kuna pps optimeret til den store tv-skærm, men Philips vil snart fortælle mere.

I efteråret 2013 lancerede Philips sin ”Cloud” baserede Smart TV platform, som indebærer, at brugeren har adgang til lokale og internationale kanaler samt on-demand tjenester via førende leverandører som Netflix, Youtube, Headweb og SF Anytime.

Philips lover også, at den nye Android-platform på deres Smart TV vil gøre samspillet imellem tv samt de smartphones og tablets som kører på Android endnu bedre, men lover også, at kompatibiliteten med Apples iOS bibeholdes i fremtiden.

De markeder som får først tilgang til de Android-baserede Philips Ambilight TV bliver Europa i løbet af 2. kvartal. FlatpanelsDK jagter mere information på CES.Flere nyheder

Chromecast med Google TV

09 Apr 2021 |

Rygte: Samsung vil købe OLED TV-paneler fra LG

09 Apr 2021 |

Første kig: Samsung's 110" microLED TV

08 Apr 2021 |

Nye Toshiba Android TV lanceret i Danmark

07 Apr 2021 |

Power åbner i Ringsted med bl.a. OLED TV til 6.666 kr.

07 Apr 2021 |

Sony lancerer Bravia Core med 'højeste streaming billedkvalitet'

06 Apr 2021 |