Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsung prøver nye ting med 2014 tv-remote - FlatpanelsDK

Samsung prøver nye ting med 2014 tv-remote

04 Jan 2014 | Rasmus Larsen |

Samsung har afsløret detaljer om deres nye tv-fjernbetjening, forud for CES 2014. I 2014 vil Samsung have dig til at vifte hånden i luften. Den nye fjernbetjening understøtter bevægelsesstyring og har “naturlig stemmegenkendelse”.

Samsungs 2014 TV remote

Samsungs nye fjernbetjening vil følge med, når man køber et af de nye 2014 Smart TV. Den sydkoreanske producenter vil gerne forenkle tingene, så den nye remote har færre knapper og en oval form; i stil med den fjernbetjening som Philips anvendte for nogle år siden, men som de hurtigt droppede igen.

Samsung 2014 remote


Samsung fremhæver et par nye funktioner, herunder muligheden for at styre tv’et med håndbevægelser. Ved f.eks. at bevæge hånden til siderne eller i forudbestemte mønstre, kan man fremkalde funktioner på tv-skærmen, ikke ulig LGs Magic Motion fjernbetjening.

Ligesom sidste års model, så har den nye fjernbetjening en touch-pad i midten. Kanalnumrene er væk på fjernbetjeningen, men til gengæld er en m.screen knap kommet til. "Multi-Link screen”-knappen lader seeren aktivere en funktion, hvor flere ting vises samtidig på skærmen. Endelig lover Samsung “naturlig stemmegenkendelse”, så du kan tale kommandoer til tv’et. Stemmegenkendelse er dog ikke nyt i Samsungs Smart TV. Det har været integreret i en del år, uden særlig succes eller anerkendelse.

Samsungs 2014-fjernbetjening vil medfølge, når man køber et 2014 Smart TV, og sandsynligvis også indgå i Samsungs Smart Evolution Kit, som kan bruges til at opgradere ældre Smart TV.Flere nyheder

Chromecast med Google TV

09 Apr 2021 |

Rygte: Samsung vil købe OLED TV-paneler fra LG

09 Apr 2021 |

Første kig: Samsung's 110" microLED TV

08 Apr 2021 |

Nye Toshiba Android TV lanceret i Danmark

07 Apr 2021 |

Power åbner i Ringsted med bl.a. OLED TV til 6.666 kr.

07 Apr 2021 |

Sony lancerer Bravia Core med 'højeste streaming billedkvalitet'

06 Apr 2021 |