Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSony & Panasonic afbryder angiveligt OLED samarbejde - FlatpanelsDK

Sony & Panasonic afbryder angiveligt OLED samarbejde

25 Dec 2013 | Flatpanels |

Sony og Panasonic annoncerede et større samarbejde om OLED-teknologi og produktion i midten af 2012, men nu afbryder partnerne samarbejdet, fortæller kilder til Wall Street Journal.

Opdatering:Nikkei melder sig ind i koret og siger, at parterne ikke kunne gøre produktionen rentabel og det i stedet vil fokusere på 4K-skærme på den korte bane.

Slut på japansk OLED-samarbejde

De to japanske producenter er presset af sydkoreanerne, som er langt fremme i OLED-udviklingen. Derfor gik de i 2012 sammen om at udvikle og producere OLED-TV. I januar 2013 viste begge parter også OLED-prototyper frem med 4K-opløsning - verdens første.

Panasonics 4K OLED-TV
Begge producenter viste et 4K OLED-TV på CES 2013


Men nu er samarbejdet angiveligt slut, ifølge kilder som har talt med Wall Street Journal. Samarbejdet skulle først og fremmest handle om at udvikle en produktionsmetode med et printhoved, som kunne "printe" OLED-skærme i stort format. WSJ angiver ikke årsagen til at de to parter afbryder samarbejdet.

De udelukkes, ifølge kilderne, ikke, at parterne tager samarbejdet op på et senere tidspunkt, men det synes usandsynligt baseret på den nuværende situation. Det er også muligt at producenterne fortsætter hver for sig. Panasonic fortalte i september 2013, at deres seneste OLED-prototype er produceret helt uden Sonys indblanding.

- Kilde: WSJFlere nyheder

Guide: Hakker video på din Chromecast? Sådan opsættes den

29 Jul 2021 |

Philips lancerer nye OLED TV med HDMI 2.1

28 Jul 2021 |

Warner holder fast i simultan-premiere på 10 film næste år

27 Jul 2021 |

LG sender nye 8K og 4K LCD TV i handlen

27 Jul 2021 |

Allente åbner for OL i 4K HDR

23 Jul 2021 |

Visuel effekt-legende ser HFR som fremtidens film-format

23 Jul 2021 |