Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonCES 2014 i Las Vegas - hvad vi kan forvente - FlatpanelsDK

CES 2014 i Las Vegas - hvad vi kan forvente

20 Dec 2013 | Rasmus Larsen |

CES 2014 udstillingen i Las Vegas åbner dørene for pressen d. 6. januar, men allerede i dagene op til er det masser af nyheder fra alle de store producenter. FlatpanelsDK er i Las Vegas for at rapportere om alt det nye. Læs hvad vi forvente at se af CES.

CES 2014 udstillingen

Som altid er Las Vegas byen, hvor CES afholdes. Det er her alle de store producenter såsom Samsung, Sony, Panasonic, LG, Sharp, Toshiba præsenterer årets nyheder, inklusiv deres 2014-fladskærme. Det er med andre ord den største – og den vigtigste - begivenhed på året for elektronikproducenterne.

CES 2014 i Las Vegas
CES-udstillingen afholdes hvert år i Las Vegas


Hvad du skal forvente

2014 bliver et interessant år. Vi er i en overgangsperiode, hvor plasma-teknologien er på vej ud og både 4K-opløsning og OLED-teknologi er på vej ind. Vi vil med al sandsynlighed høre mere om begge trends, med 4K som det helt store fokusområde i 2014. Og mon vi ikke også får rigeligt af PlayStation og Xbox-relaterede annonceringer, såvel som konkrete detaljer om Steams spilkonsol-projekt.

Panasonic er i fokus i år, fordi de har valgt at droppe produktionen af deres plasma-tv. De vil derfor heller ikke have nye plasma-tv med på CES - som de ellers traditionelt har haft - men i stedet fokusere på de to førnævnte trends. Men om Panasonic går aggressivt ud eller har til hensigt at neddrosle deres tilstedeværelse på tv-markedet en smule, bliver interessant at se. Det bliver også interessant at se om Samsung og LG vil fortsætte plasmatraditionen.

Herudover så forventer vi, at specielt de sydkoreanske producenter, Samsung og LG, vil køre hårdt på med Smart TV. Der kommer nye tiltag på den front – og en helt ny Smart TV-platform fra LG. Googles nye Android TV projekt spøger også i kulissen, efter deres Google TV projekt kuldsejlede. Det er allerede bekræftet, at Netflix vil lancere 4K-streaming, men får vi også en 4K Blu-ray-standard at se? 3D-tv synes derimod fuldstændig døde, men vi forventer stadig at se de årlige – og elendige – brillefri 3D-demonstrationer på CES.

Vi forventer at se nye OLED-skærme, men om der blive tale om rigtige modeller eller blot teknologifremvisninger, er naturligvis det store spørgsmål. LG rygtes på vej med større OLED-TV, men med de nuværende priser er det naturligvis tvivlsomt hvor bredt de vil komme ud på markedet. Rygtet går, at både LG og Samsung vil demonstrere bøjelige OLED-TV på CES 2014.

Vil du tyvstarte allerede nu, så kig forbi CES 2014 sektionen, hvor vi har samlet alle rygterne og hvor de endelige nyheder også bliver lagt ind (foruden på forsiden).

FlatpanelsDK er med på messegulvene i Las Vegas, og allerede i dagene før CES åbner dørene deltager vi på producenternes pressemøder, hvor de første nyheder afsløres. Så når tømmermændene har lagt sig efter nytår, bør du kigge ind forbi FlatpanelsDK.

Hvad håber du mest på at se præsenteret på CES 2014?

Hold dig opdateret

Du kan også tilmelde dig FlatpanelsDKs nyhedsbrev, Facebook, twitter eller RSS for løbende opdateringer fra CES-udstillingen. På twitter og Facebook vil vi også dele ekstraindhold til dem, der ikke kan få nok, så der er god grund til at følge med! Følg også med på Flatpanels YouTube, hvor vi lægger lidt videoindhold op fra messen og lanceringerne.Flere nyheder

Chromecast med Google TV

09 Apr 2021 |

Rygte: Samsung vil købe OLED TV-paneler fra LG

09 Apr 2021 |

Første kig: Samsung's 110" microLED TV

08 Apr 2021 |

Nye Toshiba Android TV lanceret i Danmark

07 Apr 2021 |

Power åbner i Ringsted med bl.a. OLED TV til 6.666 kr.

07 Apr 2021 |

Sony lancerer Bravia Core med 'højeste streaming billedkvalitet'

06 Apr 2021 |