Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSpotify og Skylanders klar til LG Smart TV - FlatpanelsDK

Spotify og Skylanders klar til LG Smart TV

16 Dec 2013 | Rasmus Larsen |

Spotify er på vej bredt ud på Smart TV fra flere producenter (1, 2) og LG er den seneste til at tilføje den populære musiktjeneste via en tv-app. Også Skylanders-spillet for de yngre sjæle er kommet på LGs Smart TV.

Spotify og Skylanders klar på LG Smart TV

Spotify var vel og mærke tilgængelig på LGs 2012 smart-produkter, men nu kommer musiktjenesten med over 20 millioner numre i en ny udgave, som virker på 2013 Smart TV. Den nye app kan styres med LGs bevægelsesfjernbetjening Magic Remote.

LG Spotify
Spotify på LGs 2013 Smart TV


- ”Vi arbejder hele tiden på at udvide udvalget af underholdningstjenester i vores Smart-TV-modeller og både Spotify og Skylanders er perfekte eksempler på, hvad der er muligt at integrere i moderne TV. Med vores unikke Magic Remote er det lige så let og intuitivt at styre apps i LG Smart-TV, som man er vant til fra f.eks. smartphones eller computere – bare peg og klik. ” siger Lorraine Bayram, nordisk Smart-TV-specialist hos LG.

LG tilføjer også det populære spil Skylanders, hvor man kan navigere igennem fantasiverdener med forskelige monstre. Det er versionen Skylanders Battlegrounds, som allerede findes til mobile enheder. Skylanders kan hentes via LGs app store, men kræver også en startpakke, som kan købes gennem Dansk Supermarked og Fona. Nuværende Skylanders figurer kan bruges.

Det kræver Spotify Premium abonnement at lytte til Spotify på LGs Smart TV.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |

Sony vender blikket mod 4000 nits som næste skridt for HDR

17 Apr 2024 |

Første lyt: Sonys 2024 Bravia Theatre soundbarer, 360-lydsystem

17 Apr 2024 |

DR melder om succes med nyt DRTV-arkivtilbud

17 Apr 2024 |

'Dune 2' kan nu købes og lejes i 4K Dolby Vision & Atmos – se priser

16 Apr 2024 |

Bekræftet: Disney+ får Europa League & Conference League i Danmark

16 Apr 2024 |