Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonCanal Digital åbner for "sæsonkort" til TV3 Sport 1 - FlatpanelsDK

Canal Digital åbner for "sæsonkort" til TV3 Sport 1

12 Sep 2013 | Rasmus Larsen |

Canal Digital lukker op for et interessant tiltag. Måske inspireret af de amerikanske seasonpass, åbner Canal Digital for det de kalder sæsonkort på TV3 Sport 1. Køber man et sæsonkort sparer man 189 kroner.

Canal Digital åbner for "sæsonkort" på TV3 Sport 1

Sæsonkort hos Canal Digital
I USA kan man abonnere på seasonpass på f.eks. basketball, hockey og amerikansk fodbold. Der er visse restriktioner afhængigt af hvor man bor, men man kan sige, at det er en interessant on-demand-model for sport. Canal Digital slår nu hul på noget af det samme i Danmark. Det er ikke et abonnement direkte på en sportsgren eller en liga, men i stedet på TV3 Sport 1 tv-kanalen, som sender mere spredt sport, f.eks. fodbold fra Champions League og Superligaen, samt cykling, håndbol, NFL, tennis, ishockey og NHL. Med ”sæsonkortet” kan Family-kunder få TV3 Sport 1 for 399 kroner per året som tilvalgskanal. Den koster normalt 49 kr./mdr. så man sparer 189 kroner årligt. Når de 12 måneder er gået, så udløber sæsonkortet automatisk. Man skal selv forlænge, hvis man vil have det yderligere et år. Vi håber Canal Digital udvider mulighederne til andre tv-kanaler og måske på sigt endda til konkrete ligaer eller sportsgrene. Læs mere om sæsonkort her.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |