Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSony arbejder på Virtual Reality headset til PS4 - FlatpanelsDK

Sony arbejder på Virtual Reality headset til PS4

05 Sep 2013 | Rasmus Larsen |

Blot få dage efter, at Sony afslørede 3. generation af deres Personal 3D Viewer, forlyder det, at Sony faktisk også arbejder på et komplet virtual reality-headset til PlayStation 4. Det menes at fungere på samme måde som Oculus Rift.

Sony arbejder på Virtual Reality for PS4

Sonys første tre generationer af deres 3D-hjelme fungerer på en måde, som bedst kan beskrives som at kigge på et stort, fladt lærred fra en afstand. Der er ikke tale om en egentlig virtual reality-oplevelse i stil med Oculus Rift. Det lader dog til at ændre sig i den nærmeste fremtid.

Sony HMZ-T2
Sony arbejder angiveligt på ægte Virtual Reality-headset. På fotoet ses en af Sonys nuværende “3D Viewers”


Sony arbejder angiveligt på et VR-headset, som fungerer mere eller mindre på samme måde som Oculus Rift; én skærm med et stort synsfelt. VR-produktet er skabt til PlayStation 4, og internt har Sony demonstreret det med racerspillet DriveClub, forlyder det. Produktet gør brug af en række sensorer, som f.eks. gør det muligt at kigge rundt i cockpittet.

Sony havde planlagt at afsløre produktet på Gamescom i august, men planerne blev angiveligt aflyst 11. time. Det forventes nu i stedet, at produktet afsløres i 2014 – ligesom Oculus Rift. Det forlyder også, at produktet vil blive solgt separat fra PS4.

FlatpanelsDK anmeldte udviklerudgaven af Oculus Rift i juli. Læs den fulde test af Oculus Rift her.

- Kilde: EurogamerFlere nyheder

Xbox app kan lande på Smart TV i 2021, siger Xbox-chefen

25 Nov 2020 |

Sony: PS5 får HDMI 2.1 VRR-support med fremtidig opdatering

24 Nov 2020 |

Xbox Series X controller-support til Apple TV – måske også DualSense

24 Nov 2020 |

'Verdens første' 55" AMQLED udviklet af kinesiske BOE

24 Nov 2020 |

Infuse kommer til macOS

23 Nov 2020 |