Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPanasonic lancerer trådløs tv-højttalerboks - FlatpanelsDK

Panasonic lancerer trådløs tv-højttalerboks

26 Aug 2013 | Rasmus Larsen |

Ved første øjekast ligner Panasonics nye ”speakerboard” nærmere end Blu-ray-afspiller end en højttaler, men der er altså tale om sidstnævnte. Boksen har indbyggede højttalere, to små subwoofere og kan forbinde trådløst til Panasonics tv. Panasonic kalder det alternativ til en soundbar.

Panasonics trådløse højttalerboks

Panasonic kalder det for et speakerboard, men højttalerkasse er måske mere sigende. Inde i SC-HTE80 finder man højttalere og to små subwoofere og på bagsiden findes stik såsom HDMI, så du kan tilslutte boksen til diverse enheder.

Panasonics SC-HTE80
Panasonics ”speakerboard” kan stå f.eks. under fladskærmen og levere lyd i stil med en soundbar


Panasonic mener, at de med deres nye produkt har et godt alternativ til soundbars, der er dag sælges i massevis for at hæve lydoplevelsen på tynde fladskærms-tv. Boksen skal dog ikke hænge under tv’et, men kan i stedet stå på et bord under tv’et – eller decideret under tv’et. Har man et nyere fladskærms-tv fra Panasonic kan man endda tilslutte den trådløst til tv’et via bluetooth, fortæller Panasonic, uden dog at komme ind på om det involverer lydkomprimering, som normalt er involveret ved bluetooth. Smartphones og tablets kan også tilsluttes via bluetooth og parres via NFC.

Panasonics SC-HTE80
Der er indbygget to små subwoofere i Panasonics speakerboard


Højttalerkassen er skabt i et ”råt metaludseende”, med en ridsefri topcoating. Den fås i både sølv og sort og Panasonic siger, at størrelsen er optimeret til et 42” tv (måler 46 cm i bredden). Panasonic fremhæver også, man som bruger får et indtryk af, at lyden kommer direkte fra midten af fladskærmen i stedet for en boks under.

Panasonics SC-HTE80 lander i handlen snart. FlatpanelsDK har spurgt Panasonic om en dansk pris og afventer svar.Flere nyheder

Nokia gør comeback som TV-mærke i Danmark

04 Dec 2020 |

Vinderen af LG GX OLED er...

04 Dec 2020 |

Officielt: HBO Max erstatter HBO Nordic i 2021

04 Dec 2020 |

Warner vil streame alle 2021-film samtidig med biograf-premiere i USA

04 Dec 2020 |

Discovery+ erstatter Dplay til januar

03 Dec 2020 |

'Ringenes Herre' klar i 4K HDR & Dolby Atmos i Danmark

02 Dec 2020 |