Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix lancerer personlige profiler i dag - FlatpanelsDK

Netflix lancerer personlige profiler i dag

01 Aug 2013 | Rasmus Larsen |

Vi vidste godt, at de var på vej, men i dag lancerer Netflix officielt deres brugerprofiler. Med de nye profiler kan hver person i hjemmet have sin egen profil med anbefalinger af film og tv-serier, som ikke er blandet sammen med resten af familiens præferencer.

Netflix lancerer personlige profiler i dag

Hvis du har Netflix, så kender du måske allerede problemet. Når mor, far og ungerne bruger samme Netflix-login, så er Netflixs anbefalinger af tv-serier og film en værre rodebutik.

Det store Netflix-interview
Sådan ser det ud når man åbner på en enhed, der understøtter Netflixs nye Familieprofiler. Billede fra CES 2013 tilbage i januar


Det skal brugerprofiler afhjælpe. Så snart man åbner sin Netflix-app bliver man møde med brugerprofil-skærmen, hvorefter man blot vælger sin egen. Herefter sørger Netflix for kun at anbefale indhold baseret på det du selv har set hidtil. Profiler understøttes på Netflix-webstedet, PlayStation 3, Xbox 360, iPad, iPhone, iPod, Apple TV samt de fleste Smart TV. Flere enheder kommer senere.

- ”Nu kan alle i hjemmet få deres helt egen Netflix-oplevelse baseret på de tv-serier og film, de bedst kan lide. Det er altså slut med, at dine Netflix-forslag bliver blandet sammen med dem til dine børn, gæster, samboer eller din partner.” udtaler Neil Hunt, der er produktdirektør i Netflix.

Det store Netflix-interview
Profiler på Netflix PlayStation 3 app


Netflix siger desuden, at hver profil kan tilknyttes til vedkommendes Facebook-konto og modtage forslag til indhold fra venner og bekendte. Nye profiler kan laves fra Netflix-hjemmesiden eller på PlayStation 3. Der kan laves op til 5 profiler.

Profilerne rulles ud i dag og over de kommende par uger. Log ind på Netflix for at se om du allerede har profilerne i dag.Flere nyheder

Markedet for TV-skærme forventes at vokse i 2021

28 Jan 2021 |

Philips præsenterer 2021 OLED TV i 48-77" med HDMI 2.1, Ambilight

27 Jan 2021 |

Nye Philips LCD TV får miniLED og HDMI 2.1

27 Jan 2021 |

YouSees nultakst på egne tjenester puster til debat om net-neutralitet

26 Jan 2021 |

Analytiker: Hold øje med niche-streamerne

26 Jan 2021 |

LG gør webOS tilgængeligt for andre TV-mærker under licens

25 Jan 2021 |