Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonXbox One lanceres til november, koster 499 Euro - FlatpanelsDK

Xbox One lanceres til november, koster 499 Euro

10 Jun 2013 | Rasmus Larsen |

Microsoft frigiver deres nye Xbox One-spilkonsol til november til en pris på 499 Euro. På E3-konferencen har Microsoft også afsløret alle detaljerne omkring spil-delen af Xbox One samt lanceret en ny version af Xbox 360 i et design, der er inspireret af One.

Microsoft fortæller alt om spil-delen på Xbox One

Den årlige E3-konference er centrum for alt nyt indenfor spilverdenen. Microsoft brugte derfor E3 til at lægge alle detaljer omkring Xbox One på bordet.

Xbox
Xbox One lander på markedet til november


Microsoft lagde ud med en spiltrailer for Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, der ser grafisk lovende ud. Det bliver en eksklusiv Xbox One-titel. Et andet spændende – og eksklusivt - spil, som blev præsenteret er Ryse: Son of Rome, der foregår under det romerske imperium. En anden fremhævet titel er det velkendte PC-spil Minecraft og Battlefield 4: Second Assault vil med sikkerhed tage mange timer fra Battlefield-fans.

Forza Motorsport 5 skal signalere ”en ny æra”, hvor bilspil tager et skridt, hvor bilerne føles ægte og realistiske når man spiller. Bilspillet skal tage kampen op mod Sonys populære Gran Turismo og hvis spillet er så flot, som i præsentationen, bliver der hård kamp imellem de to franchises. En af de ting som blev fremhævet særligt for Forza Motorsport 5 er den langt mere avancerede AI.
Quantum Break er et projekt, hvor spiludviklerne forsøger at blande tv og spil. Afhængigt af hvilke valg du træffer, ændrer handlingen sig i filmisk stil. Spillet er et interessant nyt eksperiment, så det er spændende om det lykkes. Microsoft fremviste også Project Spark, der skal hjælpe folk fra alle egne til at skabe spil på nemt og grafisk vis.

Microsoft lagde vægt på integrationen mellem Xbox One og Windows-smartphones og tablet via SmartGlass, som i sin tid blev introduceret til Xbox 360. SmartGlass gør det muligt at bruge den mobile skærm som en sekundær skærm i forbindelse med spil, f.eks. til at optage gameplay (og dele det med andre) eller til at få ekstra information fra spillet såsom et kort over verdenen. Mulighederne er mange, og hvordan de bruges afhænger primært af spiludviklerne.

Xbox Live bruger nu ægte penge

Microsoft-point er væk. Microsoft vil i stedet bruge rigtige penge som valuta i online-delen af Xbox og det sker i lokal valuta.

Der er ikke længere en grænse på 100 venner og Microsoft gør det samtidig muligt at dele Xbox Live-kontoen med andre.

Ingen Xbox uden Kinect; Microsofts lille enhed på toppen af dit tv, som har indbygget kamera til bevægelsesstyring og mikrofon til talestyring. Kinect kan både bruges til at navigere rundt i menuerne på Xbox One, men kan også bruges aktivt i spil; f.eks. til at kalde efter hjælp eller kaste magi i spillet The Witcher.

Nyheder på Xbox 360

Microsoft talte ikke kun om den nye Xbox One, men også den nuværende Xbox 360. Der kommer en ny designudgave af Xbox 360, der er mindre og mere støjsvag. Microsoft åbner for nye muligheder for betalende Xbox Gold-medlemmer. I den forbindelse forærer Microsoft 2 spiltitler væk per måned i et nyt ”reward”-program.

Nye Xbox 360
Den nye Xbox 360-version henter inspiration fra Xbox One-designet


Mere end 100 nye spil til Xbox 360 loves, så den nuværende spilkonsol er langt fra død. Blandt de nye spiltitler blev nævnt Grand Theft Auto 5, World of Tanks, Max: The Curse of Brotherhood (som er skabt af dansk spilstudie) samt Dark Souls.

Xbox 360 får lov til at leve i lang tid endnu, men der skal ikke være tvivl om, at Microsofts præsentation handlede om Xbox One, der er en kæmpesatsning fra softwaregiganten. Xbox One lander på markedet i november til 499 Euro. Er du klar?

Læs mere om Xbox One her.Flere nyheder

Disney+

Disney+ bekræfter mere Star Wars & Marvel, Dolby Vision & Atmos

24 Aug 2019 | Rasmus Larsen |
HDR TV

OLED TV bringer HDR til folket

23 Aug 2019 | Rasmus Larsen |
Bang Olufsen TV

Bang & Olufsen åben for salg, ifølge bestyrelsesformand

23 Aug 2019 | Rasmus Larsen |
Xbox Cortana

Microsoft har lyttet til Xbox-optagelser fra folks stuer

23 Aug 2019 | Rasmus Larsen |
Samsung RU6025

Ny Samsung 6-serie med AirPlay 2 fra 3.300 kroner

22 Aug 2019 | Rasmus Larsen |
Bundesliga Xee

YouSees Xee-kanal udvider med Bundesliga

22 Aug 2019 | Rasmus Larsen |
The Matrix

Ny 'The Matrix' film bekræftet

21 Aug 2019 | Rasmus Larsen |
Sennheiser Ambeo

Sennheiser lancerer Ambeo-soundbar med 3D-lyd til 19.000 kr.

20 Aug 2019 | Rasmus Larsen |