Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason10. juni: PlayStation 4, Xbox One & Apple-afsløring - FlatpanelsDK

10. juni: PlayStation 4, Xbox One & Apple-afsløring

09 Jun 2013 | Rasmus Larsen |

I morgen d. 10. juni bliver en begivenhedsrig dag. Her afslører Microsoft alle detaljerne om Xbox One og Sony afslører alle detaljerne om PlayStation 4 på E3-konferencen. Apple afholder også den årlige WWDC-konference, hvor der måske er nyt om Apple TV-boksen eller tv-apps.

PlayStation 4, Xbox One & Apple-afsløringer

Det bliver en travl uge for elektronikfirmaerne. Den årlige E3-konference byder på alt det nye indenfor spil og spilkonsoller. Efter mange års stilstand på spilkonsolfronten, så danner E3 i år ikke kun rammerne om alle de nye spil, men også de to nye Xbox og PlayStation-spilkonsoller. Det bliver utvivlsomt den mest relevante E3-konference i mange år.

E3 og WWDC
I morgen, mandag d. 10. juni, løber både E3-konferencen og Apples WWDC af stabelen


På E3 afslører både Microsoft og Sony alle detaljerne om deres Xbox og PlayStation-spilkonsoller. Du kan ses afsløringerne live i morgen aften og nat.

Det er også i morgen, at Apples årlige udviklerkonference, WWDC, afholdes. Det er bekræftet, at Apple viser nye versioner af iOS til iPhone/iPad og OS X til Mac, men mon vi også ser nyheder på Apple TV-fronten? Måske en app-store til Apple TV-boksen? Det er ikke usandsynligt og du kan selv følge med i morgen aften.

Du kan naturligvis også læse meget mere fra de tre afsløringer på FlatpanelsDK efterfølgende.

Se afsløringerne live

Microsoft Xbox One
Kl. 18.00 dansk tid (9:00am PDT) - mandag d. 10
Live: http://www.gamespot.com/e3/microsoft-press-conference/

Sony PlayStation 4
Kl. 02:20 dansk tid (5:20pm PDT) - bemærk: natten mellem mandag d. 10 og tirsdag d. 11.
Live: http://www.gamespot.com/e3/sony-press-conference/

Apple WWDC 2013
Kl. 19.00 dansk tid (10:00am PDT) - mandag d. 10
Live: Kan ses via Apple TV-boksen og her: http://www.apple.com/apple-events/



Flere nyheder

FreeSync LG OLED

LGs CX og GX OLED TV har nu FreeSync

13 Jul 2020 | Rasmus Larsen |
Streamingnyt juli 2020

Nyt på Netflix, HBO Nordic & Viaplay i juli 2020

13 Jul 2020 | Flatpanels |
Filmtjenester online

Guide: Bedste tjenester til filmleje & filmkøb - opdateret

11 Jul 2020 | Flatpanels |
4K-databasen

Flatpanels introducerer 4K-databasen

10 Jul 2020 | Flatpanels |
Greyhound Apple TV

Apple TV+ giver 'Greyhound' premiere: 'Hjerteskærende', siger Hanks

10 Jul 2020 | Rasmus Larsen |
Speed film

Filmen er hurtigere færdig på danske streaming-tjenester

10 Jul 2020 | Rasmus Larsen |
Samsung HW-Q960T Atmos

Samsungs nye 9.1.4-kanals soundbar har Atmos & DTS:X

09 Jul 2020 | Rasmus Larsen |
VVC H.266 codec

VVC (H.266) lover 4K-video i samme kvalitet ved halv båndbredde

09 Jul 2020 | Rasmus Larsen |