Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTilslutningspligten på tv ophæves måske før tid - FlatpanelsDK

Tilslutningspligten på tv ophæves måske før tid

15 May 2013 | Rasmus Larsen |

Der var oprindeligt lagt op til at tilslutningspligten på tv-signal i fællesantenneanlæg skulle ophæves 1. april 2015. I et nyt udkast lægges der dog op til at det skal ske næsten halvanden år før tid, den 1. januar 2014. Det skriver EPN.

Tilslutningspligten på tv ophæves måske i 2014

Mange danskere er stadig tvunget til at abonnere på tv-kanaler på deres bopæl gennem en antenneforening, og på trods af, at det i mange tilfælde kan give lavere priser, er der en voksende utilfredshed hos danskerne med tvangstilslutningen.

Tvangstilslutning ophører
Tilslutningspligten ophører måske allerede 1. januar 2014


EU har tidligere langet ud efter de danske regler for antenneforeninger og har meddelt danske politikere, at tvunget medlemskab er i strid med EUs konkurrenceregler.

Det var Venstre, der i første omgang pressede på for at fremrykke afslutningen af tvangstilslutning på tv-kanaler og bredbånd. De ønsker en mere fri konkurrence på det danske tv-marked, der er præget af ikke kun tvangstilslutning, men også en struktur, hvor tv-kanaler købes i tv-pakker i stedet for á la carte.

Udkastet, der fremrykker datoen til 1. januar 2014, er sendt til høring. Partnerne har indtil 10. juni til at komme med bemærkninger.

- Kilde: EPNFlere nyheder

Xbox app kan lande på Smart TV i 2021, siger Xbox-chefen

25 Nov 2020 |

Sony: PS5 får HDMI 2.1 VRR-support med fremtidig opdatering

24 Nov 2020 |

Xbox Series X controller-support til Apple TV – måske også DualSense

24 Nov 2020 |

'Verdens første' 55" AMQLED udviklet af kinesiske BOE

24 Nov 2020 |

Infuse kommer til macOS

23 Nov 2020 |