Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSharps 90-tommer nærmer sig Danmark - FlatpanelsDK

Sharps 90-tommer nærmer sig Danmark

20 Mar 2013 | Rasmus Larsen |

Sharp viste deres europæiske 90-tommer skærm frem for første gang på IFA i september. Skærmen lander på det danske marked i starten af juni 2013 i et design af børstet stål. FlatpanelsDK har også modtaget fulde specifikationer.

Sharps 90-tommer nærmer sig Danmark

Sharp bliver ved med at presse skærmstørrelserne opad. Amerikanerne har godt nok haft 90-tommeren siden 2012, men den europæiske og danske model bliver på flere områder mere interessant; ikke mindst pga. et design i eksklusivt sort, børstet aluminium. På trods af det store format, har tv’et alligevel et A++ energi-mærke.

Sharps nye 90-tommer
Sharps nye 90-tommer kommer til juni

Skærmen får et high-brightness Quattron-panel, der kan vise både 2D og 3D vha. aktiv 3D-teknologi. Opløsningen bliver Full HD og skærmen oplyses af bagbelyst LED. Panelet har Active Motion 200, som skal sikre bedre gengivelse af bevægende billeder. Lyden leveres af 2x10W højttalere og en 15W subwoofer. På funktionalitetsfronten finder man Aquos Net+ med adgang til internet-tjenester og ”apps”. Platformen drives af en dual-core processor. Det er også muligt at optage tv-programmer og sætte direkte tv på pause ved at tilslutte en USB-harddisk.

Sharps nye 90-tommer
Sharps nye 90-tommer kommer til juni

Sharp melder, at der desuden er understøttelse af hbb-tv, som i Danmark kan give mulighed for at se et udvalg fra DR NU direkte på tv’et, samt Skype og iOS/Android-styring via en app. Der er indbyggede DVB-T2, DVB-C og DVB-S2 tv-tunere, så du kan modtage tv-kanaler fra næsten alle de danske tv-udbydere, med undtagelse af IP-TV-udbydere. Sharps 90-tommer får modelnavnet LC-90LE757E og du kan begynde at kigge efter den fra starten af juni. Prisen er stadig ikke besluttet.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |