Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHBO åbner op for HD-kvalitet på flere platforme - FlatpanelsDK

HBO åbner op for HD-kvalitet på flere platforme

28 Feb 2013 | Rasmus Larsen |

HBO åbnede midt i februar op for alle med to prisniveauer. I dag melder HBO, at de åbner op for HD-kvalitet på PC, Mac og Blu-ray-afspillere, foruden Samsungs Smart TV, der har leveres HD fra start. HBO giver også en status på Airplay og Xbox.

HBO åbner for HD

HBO åbner i dag nu op for HD-kvalitet på flere enheder, så man ikke længere skal nøjes med den lave SD-billedkvalitet, når man vil se sine favorit-serier. Det er noget HBO har lovet længe og de når lige akkurat deres februar-deadline.

Samsung BD-F7500
HBO åbner nu for HD-kvalitet på flere platforme, inklusiv Samsungs BLu-ray-afspillere


HBO giver også en opdatering på andre muligheder og skriver:
- ”Vi tilbyder nu HD-kvalitet på størstedelen af vores indhold på PC, Mac, Samsung SmartTV og Samsung BluRay-afspillere. Vi forsætter med at opgradere vores indhold med HD-kvalitet på flere enheder. Derudover har vi implementeret første version af AirPlay funktionalitet på vores tjeneste, hvilket giver dig mulighed for at spejle indholdet fra din Apple enhed til dit TV. Dette virker på Mac OS X 10.8, iPhone 4S, iPhone 5 og iPad 2 og 3. Vi arbejder fortsat på en AirPlay Second Screen funktion. Endvidere er vi ved at færdiggøre en app til Xbox 360, som vi begynder at teste i de kommende uger.”

HBO leverer HD i 720p-opløsning.

HBO melder til slut, at der er premiere på tv-serien Vikings den 4. marts. Den 18. marts kommer anden sæson af Borgia og den 25. marts bliver HBO-filmen Phil Spector med Al Pacino lagt op. Endelig kommer tredje sæson af Game of Thrones d. 1 april.

Læs mere om HBO på www.hbonordic.dk.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |