Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTHX-app til iPhone hjælper med at optimere dit tv - FlatpanelsDK

THX-app til iPhone hjælper med at optimere dit tv

30 Jan 2013 | Rasmus Larsen |

THX, firmaet der er kendt for THX-billed & lydstandarderne, har frigivet den såkaldte THX tune-up-app til iPhone og iPad. App’en hjælper med at optimere billede og lyd i hjemmet, med en simpel kalibrering. App’en er gratis inden 4. februar.

THX tune-up app

Tv-producenterne fortsætter med at levere deres fladskærms-tv med horrible billedindstillinger, så hvad gør man? En ægte kalibrering er at foretrække, ligesom man kan følge kalibreringsindstillingerne i vores anmeldelser. THX tune-up er et tredje alternativ, som gør det mindre grundigt, men som til gengæld gør det let og bekvemt.

THX Tune-up app
Den nye THX Tune-up-app kan hjælpe dig med at optimere dit billede og lyd


App’en skal først have at vide, hvilket udstyr du har stående. Har du således et tv fra et kendt brand, er der god mulighed for at det findes i databasen. App’en har herefter hjælpe med at indstille lysstyrke, kontrast, farver og skærmformatet via testbilleder.

THX Tune-up app
Den nye THX Tune-up-app kan hjælpe dig med at optimere dit billede og lyd


THX tune-up findes lige nu kun til iPhone og iPad og kræver, at man tilslutter sin enhed til tv’et via et HDMI-kabel eller trådløst sender billedet fra enheden over på tv-skærmen via Airplay og Apple TV-boksen. App’en er gratis frem til 4. februar, så skynd dig at hent den! Der kommer også en Android-version til foråret.Flere nyheder

YouTube streamer nu i HDR på Xbox

22 Jan 2021 |

Nordisk Film: Biograf-eksklusivitet står ikke til diskussion

22 Jan 2021 |

'No Time to Die' og andre storfilm udsat på ny

22 Jan 2021 |

DR-rapport: Meget tyder på nye fald i flow-tv de næste år

21 Jan 2021 |

Usmart TV: Forsvindende apps og flygtige platforme – opdateret

21 Jan 2021 |

HBO Nordic udfases på mange Samsung Smart TV og PS3

21 Jan 2021 |