Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix har nu 33 mio. kunder, er tilbage i plus - FlatpanelsDK

Netflix har nu 33 mio. kunder, er tilbage i plus

24 Jan 2013 | Rasmus Larsen |

Netflix kunne melde om 29 millioner kunder for tre måneder siden. Nu kan Netflix melde om 33 millioner kunder efter en vellykket nordisk lancering og en stigning i de andre markeder. Netflix har også igen overskud, efter at have kørt med underskud.

Netflix har nu 33 mio. kunder

Det går stærkt for Netflix. På bare tre måneder har de fået mere end 4 millioner nye kunder. Helt præcis har Netflix nu 33,25 millioner kunder, fordelt med 27,15 millioner i USA og 6,1 millioner i de andre markeder, som omfatter Canada, Latinamerika, Storbritannien og Norden.

Netflix kunne i 4. kvartal af 2012 melde om en omsætning på $945 millioner dollars og et overskud for alle markederne på $8 millioner dollars. Overskuddet kommer noget overraskende efter, at Netflix senest har haft underskud og efter en ekspansion til Norden, der har medført store investeringer. Netflix’s internationale markeder gav et underskud på $105 millioner dollars, men hives således op af overskuddet i USA.

Reed Hastings, Netflix
Reed Hastings, CEO hos Netflix, melder om 33 millioner kunder på verdensplan


Netflix kalder igen den nordiske lancering for ”meget succesfuld”, men undlader at give specifikke tal for Norden eller Danmark af hensyn til konkurrenter. Netflix udpeger specifikt HBO Nordic og Viaplay som konkurrenter i Norden, men vurderer, at de selv har både større omsætning og at kunder spenderer mere tid hos Netflix end hos konkurrenterne.

Ingen nye markeder foreløbigt

Til gengæld sætter Netflix deres ekspansionsplaner for flere nye markedet på hold indtil slutningen af 2013 eller 2014, så de kan opbygge deres tilstedeværelse i de nuværende markeder først. Netflix siger, at de er spændte på deres eksklusive indhold, som skal differentiere dem fra konkurrenter, samtidig med, at det kan fungere som ”reklame” for Netflix-tjenesten.

FlatpanelsDK mødte for nylig Netflix i Las Vegas i forbindelse med et interview om fremtidsplanerne for indhold og nye funktioner. Gå ikke glip af det store interview. Eller Prøv Netflix gratis her.Flere nyheder

Infuse 7 frigivet til Apple TV, macOS & iOS med nyt design

06 May 2021 |

Loewe gør comeback i Norden

06 May 2021 |

Netflix's første danske film, 'Kærlighed for voksne', kommer også på TV 2

06 May 2021 |

Medie: Disney & Warner i opgør med danske biografers eksklusiv-periode

05 May 2021 |

Mangel på PS5 & Xbox konsoller kan vare året ud

05 May 2021 |

74 yderligere Xbox Series X/S spil får 60fps eller 120fps boost

04 May 2021 |