Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonYouBio-app er klar til LGs Smart TV - FlatpanelsDK

YouBio-app er klar til LGs Smart TV

17 Jan 2013 | Rasmus Larsen |

Streamingtjenesten YouBio er nu klar som app til LGs Smart TV. LG bliver de første, som lader deres kunder streame film og tv-serier fra YouSee store streamingsatsning.

YouBio-app klar på LG Smart TV

YouBio lover adgang til flere af de mest populære film og tv-serier fra blandt andet HBO, og nu kan det hele opleves direkte på stue-tv’et – hvis du har et LG Smart TV, vel og mærke.

LG-kunder bliver de første, som får adgang til YouBio-app’en. App’en kan styres med den normale fjernbetjening eller via LGs Magic Remote-fjernbetjening, der er bevægelsesstyret.

YouBio-app er klar på LGs Smart TV
YouBio-app er klar på LGs Smart TV (billede genereret af FlatpanelsDK, ikke officielt billede)


- ”Hos LG ser vi det som meget vigtigt at kunne tilbyde stærke, lokale tjenester med indhold, der møder den kvalitetsbevidste tv-seers krav. Derfor er vi meget stolte over at kunne tilbyde YouBio på vores Smart-TV-modeller fra 2012 og frem. YouBio har de nyeste film og tv-serier – både fra Danmark og resten af verden – og vi glæder os til at forstærke vores udbud og vise, at LG er i front på Smart-TV-området,” siger Morten Nielsen, Sales Manager for Home Entertainment hos LG Electronics.

YouBio vil være tilgængelig i LGs Smart-TV-modeller fra 2012 og frem. I løbet af 1. kvartal kommer YouBio-app’en og til de fleste 2012 Blu-ray-afspillere og hjemmebiografsystemer fra LG. YouBio er gratis frem til februar, så tag et kig med det samme. Læs mere om YouBio her.Flere nyheder

Medie: LG Display øger produktionen af OLED TV-paneler

14 May 2021 |

LG 2021 OLED TV er landet i butikkerne

12 May 2021 |

Hollywood satte langt færre film i produktion sidste år

12 May 2021 |

Status på Ultra HD Blu-ray

11 May 2021 |

LG har skabt ultra-kompakt Eclair soundbar

11 May 2021 |

Test: LG C1 OLED

10 May 2021 |