Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix demonstrerer 4K-streaming på CES - FlatpanelsDK

Netflix demonstrerer 4K-streaming på CES

11 Jan 2013 | Rasmus Larsen |

Netflix har netop introduceret et Super HD-billedniveau, men Netflix demonstrerede også streaming af video i 4K-opløsning; fire gange Full HD. FlatpanelsDK spurgte om planerne.

Netflix demonstrerer 4K-streaming

Det er ingen hemmelighed, at Ultra HD-tv – tv med en opløsning på 3840x2160 pixels – fylder meget på CES 2013. Men spørgsmålene fra alle er; hvad med indhold? Og hvad med afspillere?

Netflix er allerede i gang med at teste og udvikle de nødvendige teknologier for at det kan lade sig gøre. De er så langt, at de faktisk valgte at demonstrere 4K-streaming på CES sammen med Samsung på et af Samsungs nye Ultra HD-tv.

Netflix demonstrerer 4K-streaming
Netflix og Samsung demonstrerer streaming af 4K fra Netflix til et Samsung Ultra HD-tv


FlatpanelsDK spurgte en af de amerikanske chefer for planerne med 4K, og Netflix er indtil videre afventende. Selvom de har en funktionel teknologi, så er det ikke noget de vil satse på lige nu.

Først skal der Ultra HD-tv ud i stuerne, men Netflix angiver også, at der som bekendt ikke er mange afspillerbokse, som understøtter 4K-streaming. 4K-streaming kræver høj båndbredde, så det kræver også, at folk har en relativ hurtig internetforbindelse. Netflix arbejder jo som bekendt med adaptiv streaming, hvilket også betyder, at 4K potentielt bare kan lægges på som et højere niveau, der automatisk vælges, hvis seerens internet er hurtigt nok og seeren har et 4K-afspiller og et Ultra HD-tv.

Prøv Netflix gratis her. FlatpanelsDK bringer inden længe et større interview med Netflix omkring den danske lancering, teknik og fremtiden. Glæd jer!Flere nyheder

Medie: LG Display øger produktionen af OLED TV-paneler

14 May 2021 |

LG 2021 OLED TV er landet i butikkerne

12 May 2021 |

Hollywood satte langt færre film i produktion sidste år

12 May 2021 |

Status på Ultra HD Blu-ray

11 May 2021 |

LG har skabt ultra-kompakt Eclair soundbar

11 May 2021 |

Test: LG C1 OLED

10 May 2021 |