Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSmugkig på Samsungs nye 2013 Smart TV-platform - FlatpanelsDK

Smugkig på Samsungs nye 2013 Smart TV-platform

26 Dec 2012 | Rasmus Larsen |

FlatpanelsDK har modtaget billeder, der viser Samsungs nye Smart TV-platform for 2013 frem. Samsung fortsætter med bevægelsesstyring og kommer med en intelligent tv-guide i de nye modeller, som præsenteres på CES 2013.

Smugkig på Samsungs 2013 Smart TV

Samsung afslører alle deres nye fladskærms-modeller på CES 2013 i Las Vegas i januar. Arrangørerne af CES har allerede tildelt Samsungs nye 7 og 8 LED-serier en ”Design & Engineering Award”, ligesom Samsungs ”2013 OLED-TV” og omtales og modtager en award.

Samsung Smart TV 2013
Et smugkig på Samsungs 2013 Smart TV-platform med ny tv-guide

I dag har FlatpanelsDK også modtaget billeder, der viser nogle af de nye elementer fra Samsungs 2013 Smart TV frem. På billedet ovenfor ses hvordan Samsung har lavet en intelligent tv-guide, der viser, hvad tv-kanaler sender netop nu og hvad der kommer indenfor den næste time, med små eksempelbilleder.

Samsung Smart TV 2013
Et smugkig på Samsungs 2013 Smart TV-platform med ny tv-guide

Til højre og til venstre alleryderst kan man i øvrigt fornemme, hvordan brugeren kan ”skyde” skærmbilledet til siden og afsløre f.eks. sociale medier (i højre side) og film (i venstre side). Der er også fortsat adgang til tv-apps. Navigationen er lagt ind øverst som små ikoner.

Samsung Smart TV 2013
Samsungs nye Smart TV kan styres med bevægelsesstyring

På billedet ovenfor viser Samsung, hvordan bevægelsesstyring stadig er en central del af deres Smart TV. Ved at vifte med hånden og foretage bevægelseskommandoer kan man styre navigationen i menuerne. Bemærk, at billedet ovenfor er taget på et tv, hvor kameraet på toppen ikke er synligt. De to første billeder i artiklen viser den nye Smart TV-platform på Samsungs nuværende 2012-topmodel, hvor kameraet øverst er synligt. Vi har tidligere hørt, at Samsung går over til en Smart TV-platform baseret på Bada-styresystemet, som Samsung oprindeligt har udviklet til smartphones. Dette valg hænger formentlig sammen med Samsungs såkaldte Evolution Kit, som er et lille modul der kan købes fra år til år for at opgradere Smart TV-funktionaliteten i ældre modeller.Flere nyheder

Test: Apple TV 4K 2021

18 Jun 2021 |

Disney forbigår igen biograferne med ny Pixar-film i dag

18 Jun 2021 |

Power vil åbne yderligere 18-22 butikker de næste 4 år

18 Jun 2021 |

Nvidia Shield får Googles nye Android TV brugerflade

18 Jun 2021 |

Ingen 120Hz Dolby Vision gaming på Xbox? LG, Sony & Panasonic svarer

17 Jun 2021 |