Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHBO afslører detaljer om indhold, bokse, teknik - FlatpanelsDK

HBO afslører detaljer om indhold, bokse, teknik

12 Dec 2012 | Rasmus Larsen |

HBO lader til at rykke tættere på lancering. De har netop åbnet registreringssiden og afslører en række detaljer om enheder, teknik, indhold, vilkår og begrænsninger. HBO kommer til at virke på PC/Mac, smartphones og tablets med Apple iOS eller Google Android samt på Samsung Smart TV og Xbox 360. Ingen Apple TV-integration. HD i op til 1080p.

Opdatering: Der er værdikoder på vej ud til Samsung-kunder nu og i de kommende dage, melder HBO på twitter.

Detaljer om HBO Nordic

På trods af massive forsinkelser venter mange danskere stadig spændt på HBO. I dag er HBOs hjemmeside omdannet til en registreringsside, men før man kan komme i gang, skal man have tilsendt en værdikode. Den lander direkte i din mailindbakke, hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. De begynder nok at lande, når HBO officielt åbner dørene.

Mediebokse og Smart TV
HBO afslører, at de naturligvis vil virke på PC og Mac via browseren. Det kræver flash, hvorfor man heller ikke vil kunne tilgå HBO i browseren på f.eks. en tablet. Til gengæld kommer der apps til Apple iOS og Google Android. For fuld liste over understøttede tablets og smartphones, se listen nederst.

HBO til iOS og Android
HBO klar til iOS og Android smartphones og tablets


Herudover kommer HBO på Samsungs 2012 Smart TV, men ikke på andre fabrikanters Smart TV. Der bliver ingen app til Apple TV og Airplay fra en iPad/iPhone kommer heller ikke til at virke, bekræfter HBO.

”Windows 8 er under udvikling og i denne periode kan man opleve komplikationer når man bruger tjenesten.”

Xbox 360 blev også bekræftet i går, men vi har ikke hørt noget om PlayStation 3.

Indhold
Der kommer naturligvis indhold fra HBO selv, som dækker over populære serier såsom Game Of Thrones, Boardwalk Empire, True Blood, Entourage, Sex & The City, The Wire og Sopranos. De bliver tilgængelige senest 24 timer efter premieren i USA.

HBO fortæller herudover, at der kommer indhold fra Starz og Fremantle. Specielt Starz har meget interessant indhold og er faktisk en af de store aftaler, som Netflix mistede tidligere på året, til stor fortrydelse for de amerikanske brugere. Starz har f.eks. film som Tangled og Toy Story 3, men det vides ikke præcis hvilket indhold fra Starz der bliver tilgængeligt. Der kommer også masser af dokumentarer.

HBO siger også, at ikke alle serier nødvendigvis er komplette fra start, men det er målet.

Der vil ikke være reklamer på HBO.

Teknik
Først og fremmest gælder to begrænsninger. HBO vil kunne registreres på op til 5 enheder ad gangen, men kun kunne streames til én ad gangen. Farvel til familier, der gerne vil se indhold i forskellige rum.

HBO til PC/Mac og Smart TV
HBO er også klar til Samsung Smart TV og PC/Mac, men der kan kun streames til én enhed ad gangen


Der tilbydes undertekster på dansk, svensk, norsk og finsk, men ikke på engelsk. Undertekster kan også fjernes helt.

Der leveres film i op til Full HD (1080p) med en bitrate op til 8 Mbit/s. Der tilbydes kun 5.1 surround sound via Samsungs Smart TV til at starte med.

Vilkår
HBO melder ikke klart ud om bindingsperioden, men siger blot, at den ”varierer afhængig af tilbud”, hvad det så end betyder.

Prisen er stadig 79 kroner per måned. Du skal i øvrigt være over 18 år.


Følgende smartphones og tablets er understøttet med sikkerhed:
Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy SIII, Samsung Galaxy Beam, HTC One X, HTC One V, HTC One S, Sony Experia NXT series, iPhone 3GS og nyere samt iPod touch (3. og 4. generation).

Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note II, Samsung Tab 7, Samsung Tab 10, Samsung Tab2 10, Samsung Note 10 LTE, Sony Experia Tablet S, Sony Tablet S, Sony Tablet P og iPad med iOS 4.2 eller højere.


Du kan læse meget mere om HBO i vores HBO-sektion.



Flere nyheder

Test: Apple TV 4K 2021

18 Jun 2021 |

Disney forbigår igen biograferne med ny Pixar-film i dag

18 Jun 2021 |

Power vil åbne yderligere 18-22 butikker de næste 4 år

18 Jun 2021 |

Nvidia Shield får Googles nye Android TV brugerflade

18 Jun 2021 |

Ingen 120Hz Dolby Vision gaming på Xbox? LG, Sony & Panasonic svarer

17 Jun 2021 |