Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonMoveeBox er ny streaming-tjeneste & boks - FlatpanelsDK

MoveeBox er ny streaming-tjeneste & boks

07 Dec 2012 | Rasmus Larsen |

MoveeBox melder sig klar til kamp med de mange andre streamingtjenester. Firmaet er dansk, men de har nordiske ambitioner. MoveeBox er i korte træk en boks, hvorfra der kan lejes film; enten enkeltvis eller som abonnement.

MoveeBox melder deres ankomst

Vi har allerede set en lang række aktører komme ind på det danske marked, men det er ikke slut. Den seneste er MoveeBox, som leverer et komplet produkt vha. deres egen boks kaldet netop MoveeBox.

MoveeBox
MoveeBox er en lille diskret enhed


- "MoveeBox er et dansk udviklet produkt med det bedste indhold fra Norden til Hollywood. Således vil der allerede fra introduktionen være flere tusinde film og serier med danske undertekster eller dansk sprog - og der kommer mange flere til over de kommende måneder.”

- ”Vores ambition er at blive familiens foretrukne hjemmebiograf med film til alle aldre. Vores vinkel på dette forretningsområde er, at vi kender filmindustrien indefra og vi tror på, at vi her igennem kan opbygge en tjeneste, der bliver mere attraktiv for den danske familie end det teleselskaberne og de multinationale selskaber tilbyder," siger Niels Parsner, der er Salgsdirektør for MoveeBox.

MoveeBox
MoveeBox


Gennem MoveeBox kan der streames film via internettet. De kan købes enkeltvis, men der er også en abonnementsordning på vej, hvor man betaler en månedlig pris for at få adgang til kataloget. Film leveres i op til 1080p og boksen tilsluttes til fladskærmen via HDMI. Der er også indbygget WiFi i boksen.

Men hvem er MoveeBox? Det drives af danske Scanavo A/S, der gennem 25 år er blevet blandt de førende indenfor DVD- og Blu-ray covers. Nu skal der ændres fokus til indhold.

MoveeBox kan købes på www.moveebox.dk for 799 kroner og er også på vej ud i landets elektronikkæder.Flere nyheder

Medie: LG Display øger produktionen af OLED TV-paneler

14 May 2021 |

LG 2021 OLED TV er landet i butikkerne

12 May 2021 |

Hollywood satte langt færre film i produktion sidste år

12 May 2021 |

Status på Ultra HD Blu-ray

11 May 2021 |

LG har skabt ultra-kompakt Eclair soundbar

11 May 2021 |

Test: LG C1 OLED

10 May 2021 |