Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonOfficielt: YouBio klar, gratis frem til 1. februar - FlatpanelsDK

Officielt: YouBio klar, gratis frem til 1. februar

05 Dec 2012 | Rasmus Larsen |

Så skete det endelig efter lidt forsinkelser. YouSee lancerer deres nye YouBio-streamingtjenester med film og tv-serier. Der åbnes op for den landsdækkende tjeneste i dag klokken 10. Prisen bliver 99 kroner per måned.

YouBio er klar

YouSee er meget spændte. Fem år efter, at de åbnede deres første digitale filmudlejningstjeneste på kabel-tv, er de nu klar med en ny film og tv-serie-tjenester, hvor alt indholdet leveres over internettet. YouBio er for alle og fungerer overalt i Danmark – så længe du blot har en internetforbindelse.

- ”YouBio skal være for hele Danmark, og det synes jeg, vi er lykkedes med. Vi har et fantastisk stærkt indhold, som ingen af de andre udbydere kan konkurrere med. Det er nyere end det, man finder på almindelige abonnementstjenester og bredere end det, man finder på serieproducenternes egne tjenester,” siger adm. direktør Niels Breining, YouSee.

YouBio
YouBio er nu officielt klar


YouBio er opdelt i to. For de 99 kroner per måned kan man streame ud udvalg af film, tv-serier og dokumentarer ubegrænset – så mange gange du har lyst. Herudover har YouBio bygget en premium-del ovenpå, hvor man kan leje helt nye film, som ikke indgår i abonnementspakken for 39-49 kr. En Kongelig Affære er et eksempel på en premium-film, mens Mission Impossible III, Game of Thrones og Rita er eksempler på indhold, som indgår i abonnementet til de 99 kroner.

YouSee arbejder sammen med C More om indholdsdelen. Det betyder, at der er adgang til masser af kvalitetsindhold, herunder serier fra HBO og spillefilm fra det såkaldte ”first-pay vindue”; altså indhold, som ikke tidligere har været vist. Herudover er der også adgang til C More tv-kanaler (C First, C Hits, C Action, C Emotion, C Kids og C Series) via YouBio.

Billedkvaliteten på YouBio leveres i op til Full HD (1080p), men det er ikke alt indhold, som er tilgængeligt i den høje kvalitet. YouBio bruger den såkaldte adaptive streaming-teknologi, hvor billedkvaliteten automatisk tilpasses til hastigheden på din internetforbindelse eller enhed. Det vil sige, at jo hurtigere internet du har, desto bedre billedkvaliteten får du (op til maksgrænsen på cirka 8 Mbit/s).

Der huskes hvortil du er nået i en film. Stopper du den således i stuen og fortsætter i soveværelset eller på farten, så starter filmen derfra hvor du forlod sidst.

YouBio er dog stadig under opstart, hvorfor den lanceres som beta. Når de sidste detaljer og fejl er på plads, så ryger beta-mærket af. Af samme årsag tilbydes YouBio gratis i en prøveperiode helt frem til 1. februar 2013. Så hop ind på www.yousee.dk med det samme og kom i gang.

- ”Vi er næsten i mål, så selvom der vil være skønhedspletter, er vi så langt, at vi godt tør invitere kunderne indenfor. Men det følger af tjenestens natur, at der løbende vil komme forbedringer, ligesom vi også fortsætter med at fylde meget mere indhold på i de kommende uger,” siger Niels Breining.

Ikke på din favoritboks

YouBio går i luften i dag klokken 10 og kan ses på PC/Mac via internetbrowseren, samt på YouBio-boks (skal købes separat for 500 kroner) samt iPhone, iPod og iPad (app hedder YouSee og kan hentes her).

YouBio på mobil og tablet
YouBio kan ses på Apple-enheder fra start, men Android kommer først senere


Men hvor er Android, din spilkonsol og din yndlingsmedieboks? YouSee siger, at der er mere på vej. Den første udvidelse sker til 2012 Smart TV fra LG og Samsung i januar ligesom app’en til Android smartphones og tablets også er klar i januar.

YouBio
YouBio-boksen kan købes separat for 500 kroner


Der er dog desværre ikke noget konkret information om YouBio på Apple TV, Boxee Box, WD TV Live, PlayStation 3 eller Xbox 360. Heller ikke Smart TV fra 2010 eller 2011 får adgang. Når man isoleret kigger på 2012 Smart TV, så er det kun Samsung og LG-ejere der kan nyde godt af tjenesten.

Indhold

YouBio vil blandt andet indeholde følgende ved lancering, bekræftes det.

Tv-serier
Game Of Thrones – sæson 2
Boardwalk Empire – sæson 3
True Blood – sæson 5
Dexter – sæson 7
Falling Skies – sæson 2
Weeds – sæson 8
The Borgias – sæson 2
The Newsroom – sæson 1
Girls – sæson 1 (+ sæson 2 fra medio januar, dagen efter USA-premiere)
Banshee – sæson 1 (til januar dagen efter USA-premiere)

Film
Mission: Impossible 4 – Ghost Protocol
Min søsters børn vælter Nordjylland
Drive
Cowboys And Aliens
The Girl With The Dragon Tattoo
Rise Of The Planet Of The Apes
Superclásico
10 timer til Paradis
Rio
Tømmermænd i Thailand

Fakta om YouBio
 • Abonnement på YouBio koster 99 kr. pr. måned uden bindingsperiode. Abonnement er gratis frem til den 1. februar 2013.
 • Abonnenter har fri adgang til on demand valg af film og tv-serier fra YouSee og C More. Desuden er der fri adgang til fem film- og seriekanaler fra C More. Der henvises til vedlagte dokument, som beskriver nuværende og kommende film og serie-titler i YouBio.
 • YouBio er fra begyndelsen tilgængelig på computer, YouBio Boks og på iPhone og iPad.
 • YouBio Boks koster 495 kr. og kan bestilles på nettet og i TDC Butik. Boksen kan trådløst eller med kabel forbindes til nettet, således at man med fjernbetjening kan hente film i YouBio direkte til fladskærmen.
 • YouSee forventer at udsende en app til Android-enheder senest i løbet af januar.
 • Også senest i januar forventer YouSee at lancere app, der giver adgang til YouBio på udvalgte 2012-modeller af fladskærme fra hhv. LG og Samsung.
 • YouBio distribueres gennem et nyetableret Content Distribution Network på YouSee’s hovedstation i København. Netværket distribuerer indhold med variable bitrater afhængig af modtagerens bredbåndsforbindelse og enhed. Film distribueres i en opløsning på op til 1080p også kaldet Full HD.

  Prøv YouBio her.

  Lad os høre dine erfaringer med YouBio, når du har afprøvet det. • Flere nyheder

  Sony 2021 OLED TV nu i handlen

  06 May 2021 |

  Infuse 7 frigivet til Apple TV, macOS & iOS med nyt design

  06 May 2021 |

  Loewe gør comeback i Norden

  06 May 2021 |

  Netflix's første danske film, 'Kærlighed for voksne', kommer også på TV 2

  06 May 2021 |

  Medie: Disney & Warner i opgør med danske biografers eksklusiv-periode

  05 May 2021 |

  Mangel på PS5 & Xbox konsoller kan vare året ud

  05 May 2021 |