Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonXbox TV boks kommer i 2013 - rygte - FlatpanelsDK

Xbox TV boks kommer i 2013 - rygte

22 Nov 2012 | Rasmus Larsen |

For få dage siden fortalte rygtestrømmen, at den nye Xbox får Blu-ray og Kinect 2 og i dag forlyder det, at Microsoft også arbejder på en Xbox TV-enhed med tv-tjenester. Den skal tage kampen op med Apple TV-boksen og desuden have adgang til simple spil.

Xbox TV kommer i 2013

Microsoft vil lancere en fuldblods Xbox med kraftig hardware til at afvikle spil, men de planlægger også en billigere, mindre kapabel boks, som primært skal fungere som tv-boks til streamingtjenester såsom Netflix. Det skal hedde Xbox TV, ifølge The Verge, som har fået bekræftet oplysningerne fra flere kilder.

Xbox tiles
Microsoft arbejder på en Xbox TV-enhed. Her ses den nuværende Xbox, der for nylig fik en opdatering

Det siges, at boksen grundlæggende bliver baseret på Windows 8, hvilket kan betyde, at der kommer fuldblods-”tiles” på startskærmen. Boksen vil foruden tv-mulighederne også understøtte små spil, som dog ikke kan sammenlignes med ægte Xbox-spil.

Xbox direkte i tv’et?

Microsoft vil anvende hardware, som tillader, at boksen altid kan stå tændt, ligesom det er tilfældet med f.eks. Apple TV og Roku-boksene i dag. Dermed kan brugeren altid tilgå boksen på få sekunder. Men det stopper ikke her. Microsoft arbejder angiveligt også på at bringe en fuld version af Xbox Live til mobile enheder. Der spekuleres i, at Microsoft også vil åbne Xbox-licenser op til tv-producenter, så de kan indbygge en Xbox, ligesom der spekuleres i, at Microsoft kan være på vej med en Xbox tv-skærm. Vi hørte for nylig, at Microsoft arbejder på en cloud-baseret tv-platform, hvilket kan være en del af alle disse Xbox-planer. Vi følger naturligvis udviklingen. - Kilde: The VergeFlere nyheder

Disney+ markerer årsdag med 'Shang-Chi', ny 'Alene hjemme' mm.

22 Sep 2021 |

Rygte: YouSee tv-pakker stiger markant i pris i 2022

21 Sep 2021 |

Tv-distributøren Boxer skifter navn til Norlys

21 Sep 2021 |

Samsung The Frame får kunstværker fra Louvre inkl. Mona Lisa

21 Sep 2021 |

Apple har frigivet tvOS 15: Her er alle nyhederne

20 Sep 2021 |

Netflix rykker ind i mobil-pakkerne: Nu også hos Telia

20 Sep 2021 |