Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonCanal Digital og Viasat bytter sports tv-kanaler - FlatpanelsDK

Canal Digital og Viasat bytter sports tv-kanaler

16 Nov 2012 | Rasmus Larsen |

Canal Digital og Viasat bytter sportskanaler, så Canal Digital-kunder nu får adgang til TV 2 Sport og Viasat-kunder får adgang til Canal 8 og Canal 9. Det sker fra 17. december.

Flere sportskanaler til parabolfolket

Hvis du er sportsfan ved du, at sportsevents er fordelt på mange forskellige tv-kanaler. Kunder hos de to store parabol-udbydere får nu flere af slagsen, så de kan følge med i flere kampe.

Sport
Canal Digital og Viasat bytter sportskanaler

- ”Vi ser aftalen som et løft til satellit-tv platformen i Danmark og til Canal Digital som tv-udbyder. Hidtil har vores kunder måttet undvære TV 2 SPORT - med den nye aftale sikrer vi vores kunder adgang til vigtige sportsrettigheder som fx Champions League fodbold,” siger Jarl Søderman, adm. dir. hos Canal Digital Danmark. - ”Med denne aftale mellem Viasat og Canal Digital, er også Viasats tv-pakker sikret et endnu bedre og bredere udbud i de kommende år. Ikke alene er der hermed adgang til flere af de populære tv-kanaler i Danmark – man er også sikker på, at man får adgang til alle fodboldkampe i Superligaen, i Champions League, fra engelsk fodbold samt italiensk og spansk fodbold. Det er jeg sikker på, at vores kunder i Viasat vil blive glade for,” siger Jette Nygaard-Andersen, adm. direktør i Viasat Danmark. Kunderne hos de to satellit-tv udbydere kan glæde sig til at se alle de nye tv-kanaler fra den 17. december.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |