Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonYouBio: Pris på 99 kr., mere indhold, klar i uge 48 - FlatpanelsDK

YouBio: Pris på 99 kr., mere indhold, klar i uge 48

09 Nov 2012 | Rasmus Larsen |

YouSee afslører nu en række detaljer omkring YouBio-tjenesten, overfor Berlingske. YouBio bliver dyrere end Netflix og HBO, da den månedlige pris er sat til 99 kroner. Til gengæld kommer der meget mere indhold, specielt på den danske front. YouBio går i luften i sidste uge af november.

Opdatering: YouBio er nu i luften. Læs mere her: Officielt: YouBio klar, gratis frem til 1. februar

YouBio til 99 kroner

YouSee har i et interview med Berlingske Business afsløret en række detaljer om den nye streamingtjeneste, der snart er klar. Den bliver dyrere end de tilsvarende tjenester fra Netflix og HBO, som i dag koster 79 kroner om måneden.

- ”99 kroner er det tal, vi hele tiden har ligget på, og som vi har besluttet at holde fast i. Det gør ikke noget, at vi er lidt dyrere end de andre, for vi vil gerne signalere, at vores produkt er et premium-produkt. Det vi tilbyder, kan vi sagtens forsvare at tage en tyver ekstra for,” siger vicedirektør i YouSee, Ulf Lund til Berlingske

YouBio
YouBio skal koste 99 kroner per måned og der loves mere indhold end hos konkurrenterne


Kommentaren omkring Premium skal læses i det lys, at YouBio introduceres med væsentlig mere indhold, herunder en række danske tv-serier, som man kender fra tv. Præcis hvad der ellers kommer, er uklart, men YouSee har tidligere talt om indholdet her. Ulf Lund er også stadig fortrøstningsfuld mht. udbredelsen, selvom Netflix fik vind i sejlene ved lanceringen.

- ”Vi tror, vi kan få halvdelen af markedet. Spørgsmålet er, hvor stort markedet bliver. Fanger vi kunder, der i øjeblikket køber tre DVD-film for 100 kroner i supermarkedet, bliver markedet stort. Også for os,” siger Ulf Lund.

Ingen YouBio på din favoritboks

Til gengæld tegner der sig et mere dystert billede på hardware-fronten. Efter YouBio er gået i luften på Facebook har YouSees svar på brugerspørgsmål tegnet et billede af, at YouBio ikke kommer særlig bredt ud.

Der er ikke udsigt til at kunne bruge Apple TV, Boxee Box, WD TV Live, PlayStation 3 eller Xbox 360. Heller ikke Smart TV fra 2010 eller 2011 får adgang. Når man isoleret kigger på 2012 Smart TV, så er det kun Samsung og LG-ejere der kan nyde godt af tjenesten. Understøttelsen vil blive udvidet på sigt, lover YouSee, men ved lancering, skal du forberede dig på en ekstrainvestering.

YouBio
Du skal med stor sandsynlighed have den her fætter stående for at se YouBio, billede: Recordere


YouSee satser således på deres egen YouBio-boks, der skal koste 495 kroner. Den er begrænset til at køre YouBio-tjenesten for selvom der også sidder en kabel-tv-tuner i den, er tuneren slået fra. Den nuværende YouSee-boks, som har optagefunktioner og StartForfra får heller ikke YouBio-tjenesten. 100 Film og 100 Serie-tiltaget bliver dog udvidet betydeligt i forbindelse med YouBio-lanceringen, forlyder det. YouBio vil også kunne ses på tablets og smartphones fra Apple, Android og Windows.

YouBio går i luften i sidste uge af november og vil blive skudt i gang af en større tv-kampagne, der skal forklare, at YouBio er for alle med en internetforbindelse – ikke kun YouSee-kunder. YouBio vil også have en måneds gratis prøveperiode og ingen binding (der forudbetales per måned).

Indhold

YouBio vil blandt andet indeholde følgende ved lancering, bekræftes det.

Tv-serier
Game Of Thrones – sæson 2
Boardwalk Empire – sæson 3
True Blood – sæson 5
Dexter – sæson 7
Falling Skies – sæson 2
Weeds – sæson 8
The Borgias – sæson 2
The Newsroom – sæson 1
Girls – sæson 1 (+ sæson 2 fra medio januar, dagen efter USA-premiere)
Banshee – sæson 1 (til januar dagen efter USA-premiere)

Film
Mission: Impossible 4 – Ghost Protocol
Min søsters børn vælter Nordjylland
Drive
Cowboys And Aliens
The Girl With The Dragon Tattoo
Rise Of The Planet Of The Apes
Superclásico
10 timer til Paradis
Rio
Tømmermænd i Thailand

Se YouBios hjemmeside her.

- Kilde: Berlingske Business & YouSeeFlere nyheder

Philips 2020 TV

Danske priser på Philips 2020 OLED & LCD TV

29 May 2020 | Rasmus Larsen |
Sony ZH8 8K

Sonys nye 8K TV starter på 56.000 kroner

29 May 2020 | Rasmus Larsen |
Tidal Dolby Atmos TV

Tidal lancerer Dolby Atmos-musik på Apple TV 4K, Android TV & FireTV

29 May 2020 | Rasmus Larsen |
Philips Hue Sync

Philips Hue-boks har nu Dolby Vision & HDR10+ support

29 May 2020 | Rasmus Larsen |
Killers of the Flower Moon

Apple vil finansiere næste film fra Scorsese, DiCaprio & De Niro

28 May 2020 | Rasmus Larsen |
BeoVision 8K OLED

Bang & Olufsen lancerer 8K OLED i Harmony-serien

28 May 2020 | Rasmus Larsen |
Twitch LG TV

Twitch app er landet på LG TV (webOS)

28 May 2020 | Rasmus Larsen |
YouTube Kids Apple TV

YouTube Kids app klar på Apple TV

28 May 2020 | Rasmus Larsen |