Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonCES 2013: Nye Samsung OLED-TV & Bada Smart TV - rygte - FlatpanelsDK

CES 2013: Nye Samsung OLED-TV & Bada Smart TV - rygte

05 Nov 2012 | Rasmus Larsen |

CES 2013 udstillingen i Las Vegas nærmer sig og rygtebørsen er accelererende. Det forlyder, at Samsung lancerer en ny serie OLED-TV, en ny Smart TV-platform baseret på Bada samt at Samsung ændrer deres designsprog markant. Det fortæller siden SmartHouse.

Samsung-rygter forud for CES 2013

Samsung har en del ting forberedt til CES 2013. Vi forventer naturligvis at se en ny linje af tv-produkter, men den australske side SmartHouse fortæller mere konkret om planerne. En af nyhederne er en ”ny serie af OLED-TV”, som i, at der kommer flere varianter eller flere tommestørrelser. Hvad der præcis adskiller de nye OLED-TV fra det OLED-TV, som blev præsenteret tilbage i januar 2012, vides ikke, men der er noget at se frem til ifølge kilderne. De nye OLED-TV forventes lanceret i april 2013.

 Bevægelsesstyret Angry Birds på vej til Samsungs Smart TV
Samsung rygtes på vej med nye OLED-TV og en ny Smart TV-platform på CES 2013 i januar

Samsung forventes også at introducere en ny Smart TV-platform, baseret på Bada. Bada er oprindeligt udviklet til smartphones, men er nu tilpasset tv-skærmen. Samsung siges at have hentet inspiration fra Apples simple og intuitive brugerflade i stedet for den forvirrende Smart TV-platform der bruges i de nuværende modeller. Om Bada vil kunne køre på tidligere Samsung Smart TV vides ikke, men det kan være det er en del af Evolution Kit-planerne. Et af de nye elementer i Bada-platformen bliver en film/tv-serie-tjeneste. Samsung har angiveligt spenderet mere end 250 millioner US dollars på den nye platform. Et nyt designsprog er også på vej fra Samsung. Igen siger kilderne, at Samsung har hentet inspiration fra Apples underspillede, elegante designlinjer. Det blå logo siges at være forsvundet på de nye tv-skærme og tv-produkterne vil blive markedsført som livsstilsprodukter. En af mændene bag er Scott Bedbury, der tidligere har arbejdet sammen med Nike og Starbucks. Samsungs medarbejdere siges også at afvente nye visitkort, som led i en omfattende omorganisering af Samsung, der skal gøre flytte forbrugeropfattelsen fra et ”asiatisk brand” til et ”internationalt brand”.

Stadig rygter – men plausibelt

Vi skal understrege, at alt dette stadig er på rygteplan. Mediet SmartHouse har ikke den højeste troværdighed. De har blandt andet tidligere meldt et OLED-TV fra Apple på vej i 2012 (artiklen er i dag ændret); noget som FlatpanelsDK afviste at bringe selv på rygteplan. Det skal dog siges, at Samsung hvert år afholder briefing omkring de nye produkter på dette tidspunkt, så at information slipper ud netop nu, synes ikke usandsynligt. Vi får se, hvad der er sandt på CES 2013 i Las Vegas. CES 2013 messen er planlagt fra 8. til og med 11. januar 2013. FlatpanelsDK dækker naturligvis alle begivenhederne. - Kilde: SmartHouseFlere nyheder

DR-rapport: Meget tyder på nye fald i flow-tv de næste år

21 Jan 2021 |

Usmart TV: Forsvindende apps og flygtige platforme – opdateret

21 Jan 2021 |

HBO Nordic udfases på mange Samsung Smart TV og PS3

21 Jan 2021 |

Fire små & mellemstore streaming-tjenester har nydt solid fremgang

20 Jan 2021 |

Mere streaming: Paramount+ kommer til Danmark i marts 2021 – opdateret

20 Jan 2021 |

Nvidia Shield virker nu med PS5's DualSense & Xbox Series X/S controllere

20 Jan 2021 |