Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason5 års tv-design: Samsung - FlatpanelsDK

5 års tv-design: Samsung

02 Nov 2012 | Rasmus Larsen |

I et historisk perspektiv er fladskærmen stadig en relativ ny opfindelse, selvom de fleste af os efterhånden har en eller flere i hjemmet. Men hvordan så vores fladskærme egentlig ud for 5 år siden? I en serie af Gallerier tager FlatpanelsDK et kig på 5 års tv-design for alle de store brands indenfor fladskærms-tv. Sidste fredag kiggede vi på Sharp. I dag kigger vi på Samsung.

Hver fredag kigger FlatpanelsDK på en ny tv-producents designtradition. Vend tilbage næste fredag og se hvem der er i spotlyset.

Samsung: 5 års tv-design

I denne del af FlatpanelsDKs design-føljeton tager vi et kig på Samsung. Samsung har været med siden tidernes morgen på fladskærms-fronten og har konstant skubbet på for at gøre fladskærmene slankere og rammerne smallere. Det er kulmineret i 2012 med ES8005-modellen, der har en næsten usynlig ramme og kun er få centimeter tyk.

Samsung ES9500 OLED-TV
Samsungs OLED-TV skal definere Samsungs design-retning i årene der kommer


Samsung har gennem en årrække ladet sig inspirere af særligt skandinaviske og dansk design, når man skal finde de rene og minimalistiske linjer i deres på deres tv-modeller. Om nogen så var Samsung blandt de drivende kræfter bag skiftet til blanksort og gennemsigtig plastik på vores elektronik, men de senere år har Samsung haft øget fokus på mere eksklusive materialer såsom aluminium.

De fleste har nok hørt om Samsungs samarbejde med Bang & Olufsen på mobilfronten, men det er de færreste, som ved, at Samsung også arbejde sammen med Armani i 2008 om at skabe et eksklusivt tv-design. Siden da er blandt andet verdens tyndeste fladskærms, C9005, kommet til og med Samsungs kommende OLED-TV rykkes grænserne på ny.

Se 5 års tv-design fra Samsung i Galleriet her, og se frem til et nyt tilbageblik hver fredag i de kommende uger.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |