Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonYouBio fortæller om indhold, åbner på Facebook - FlatpanelsDK

YouBio fortæller om indhold, åbner på Facebook

01 Nov 2012 | Rasmus Larsen |

YouSee er nu klar til at fortælle lidt mere om YouBio-streamingtjenesten og filmkataloget. Det sker i forbindelse med, at de åbner en side på Facebook, hvor de holder os alle opdaterede frem til den snarlige lancering. YouBio bekræftes på iOS, Windows 8 og som separat boks.

Opdatering: Ingen binding hos YouBio.

Opdatering: YouBio er nu i luften. Læs mere her: Officielt: YouBio klar, gratis frem til 1. februar

YouBio kommer snart

YouBio kommer snart, lyder det. Vi ved allerede, at lanceringen sker i november, men nu er YouSee begyndt at åbne lidt op. På den nye Facebook-side fortæller man, at filmkataloget bl.a. vil dække over Hangover part 2, Kung Fu Panda 2, Mission Impossible: Ghost Protocol og X-Men: First Class.

- ”Her er nogle af de film, vi lægger ud med. Vi kommer til at fortælle mere i den kommende tid, så hæng på, hvis du glæder dig til, at landets fedeste streamingtjeneste går i luften. Det gør jeg.” siger Casper, filmchef i YouSee.

YouBio
YouBio melder nu mere ud omkring indhold


Stadig ubesvarede spørgsmål

Der er dog stadig en del ubesvarede spørgsmål. Prisen på YouBio er endnu ikke afsløret, men siges at lande på under 100 kroner under måneden. Det vides heller ikke om YouBio får en bindingsperiode, ligesom det er tilfældet på f.eks. HBO der har meldt ud, at bindingsperioden bliver på 6 måneder.

Opdatering: YouSee skriver nu følgende: "Man forudbetaler en måned ad gangen, men derudover er der ingen binding på YouBio".

Hvilke platforme YouBio kommer på er heller ikke helt på plads. Vi ved, at streamingtjenesten kommer på en ny, lille YouBio-boks, der sælges separat. Herudover ved vi, at YouBio kommer som app til Windows 8 og iOS, mens Android følger senere. YouSee skriver selv, at tjenesten kommer til ”PC, tablet og smartphone – uanset hvor du er”. Man behøver ikke at være YouSee-kunder for at få adgang til YouBio.

FlatpanelsDK følger naturligvis lanceringen tæt. Følg også med på YouBios Facebook-side. Se YouBio-tjenesten her.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |