Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonOUYA spilkonsol klarer 1080p, demoer af alle spil - FlatpanelsDK

OUYA spilkonsol klarer 1080p, demoer af alle spil

01 Nov 2012 | Rasmus Larsen |

Vi talte om den nye OUYA-spilkonsol i august og OUYA-holdet har nu frigivet mere information. OUYA-konsollen vil understøtte spil i op til Full HD (1080p) og køre den nye version af Android, Jelly Bean. Planen er stadig at sende spilkonsollen ud i marts 2013 til en pris på 99 US dollars.

OUYA vil understøtte 1080p gaming

Der findes meget få 1080p-spil til PS3 og ingen til Xbox 360, men OUYA-spilkonsollen har til formål at levere dette fra en lillebitte boks, fortæller holdet bag.

OUYA spilkonsol
OUYA-spilkonsollen er designet af Yves Behár

Alle spil vil have et ”free-to-play”-element, så brugere kan afprøve spil før de køber. Det kan f.eks. være i form af en demo-udgave af spillet, et par baner, et gratis spil med betalt in-game-indhold – eller et fuldstændig gratis spil. Spilcontrolleren vil ligne den som vi i dag kender fra nuværende spilkonsoller, men får dog herudover et pegefelt (dog ikke multi-touch). OUYA vil under overfladen køre Android Jelly Bean (tidligere Ice Cream Sandwich, men planerne er blevet ændret) - det samme som de nyeste Google tablets og smartphones. Hardwaren bygger på en Tegra 3 grafikprocessor med fire kerner, hvilket betyder, at ydeevnen sandsynligvis er på niveau med de nyeste tablets.

OUYA spilkonsol
Her ses hjertet af OUYA-spilkonsollen. Bemærk hvor småt det er

Testfasen er allerede i gang og OUYA forventer at sende spilkonsoller ud til udviklere og nysgerrige sjæle allerede i december. Det endelige produkt vil kunne købes fra marts 2013. Sony og Microsoft, er I klar? - Kilde: OUYAFlere nyheder

PS5's første store opdatering åbner for USB-lagring mm.

13 Apr 2021 |

Allente går i luften i dag med tv- og streaming-pakker

13 Apr 2021 |

Google udfaser sin filmbutik på Smart TV

13 Apr 2021 |

Bloomberg: Apple arbejder på kombineret Apple TV-boks & HomePod-højttaler

12 Apr 2021 |

Opdateret: Danske priser på LG 2021 OLED TV - G1, C1, B1 og A1

12 Apr 2021 |

Paramount udskyder sine storfilm yderligere

12 Apr 2021 |