Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLG også klar med multi-touch-skærm til Windows 8 - FlatpanelsDK

LG også klar med multi-touch-skærm til Windows 8

01 Nov 2012 | Rasmus Larsen |

Dell og Acer har allerede afsløret deres Windows 8-optimerede multi-touch-skærme - men LG har også en. Den 23-tommer store LG Touch 10 skærm anvender et IPS-panel med 10-punkts kapacitiv touch-teknologi.

LG Touch 10

Windows 8 og touch-teknologi hører sammen og derfor bliver der netop nu skubbet en række multi-touch PC-skærme ud på markedet. Den seneste er fra LG og er blevet døbt Touch 10 (modelnummeret er ET83).

LG Touch 10
LGs nye Touch 10 skærm er optimeret til Windows 8


I stedet for at anvende inferiør infrarød touch-teknologi, anvender LG den kapacitive touch-teknologi, som den kendes fra smartphones og tablets. LGs skærm tillader op til 10 samtidige berøringspunkter, og dermed er zoom, scroll, rotation og andre touch-funktioner aktiveret. LG nævner også, at skærmen understøtter en stylus-pen, men den skal dog købes separat.

LG Touch 10
LGs nye Touch 10 skærm er optimeret til Windows 8


LGs skærm lader dog ikke til at have en vippefunktion, som kan lægge skærmen fladt ned, så vi frygter lidt ømme arme efter længere tids brug.

23-tommer skærmen bruger et kvalitets IPS-panel, som med stor sandsynlighed er identisk med det som findes i Dell og Acers pendanter. IPS-paneler har brede betragtningsvinkler og naturlig farvegengivelse.

LGs Touch 10-skærm lander i Korea i næste måned og bevæger sig videre til Europa og USA kort efter. Prisen kendes endnu ikke.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

'Dune 2' kan nu købes og lejes i 4K Dolby Vision & Atmos – se priser

16 Apr 2024 |

Bekræftet: Disney+ får Europa League & Conference League i Danmark

16 Apr 2024 |

Streamingforbruget når nye højder Danmark

16 Apr 2024 |

Altibox udmelder store prisstigninger på tv-pakker

16 Apr 2024 |

DTS:X lander på Disney+ i maj med 18 Marvel-film og Queens-koncert

15 Apr 2024 |

Medie: Disney tæt på store fodbold-rettigheder i Danmark

15 Apr 2024 |