Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonCanal Digital satser på samlet streaming-løsning - FlatpanelsDK

Canal Digital satser på samlet streaming-løsning

19 Oct 2012 | Rasmus Larsen |

Canal Digital sidder ikke stille på streamingfronten. De har længe haft Canal Digital GO, og netop GO-tjenesten er central i deres streamingstrategi. Canal Digital fortæller FlatpanelsDK, at de vil satse på en integreret streamingløsning, der byder på masser af indhold fra mange forskellige udbydere, inklusiv HBO.

Canal Digitals streaming-planer

FlatpanelsDK tog en snak med Canal Digital omkring deres planer på streamingfronten, hvor man har valgt en lidt anden retning end mange andre. Canal Digitals streamingløsning kræver abonnement på tv-kanaler, men så kan man også se frem til rigtig meget indhold og en løsning, der er integreret i de bokse og enheder, som allerede bruges i Canal Digital-universet.

Canal Digital GO
Canal Digital GO er en integreret løsning til Canal Digital-kunder


Canal Digital GO er først og fremmest tilgængelig på HD Entertain-boksene, men der findes også en app til Samsungs Smart TV. Herudover kan GO-tjenesten naturligvis tilgås via internetbrowseren på en PC eller Mac.

GO-tjenesten har en lang række filmtitler og tv-serier, og abonnerer man på C More gennem sit Canal Digital-abonnement, har man også adgang til C Mores katalog, herunder HBO. Der er således ikke nogen grund til at spejde langt efter HBOs separate tjeneste, der er på vej. GO giver tilmed adgang til indhold fra Discovery Channel, National Geographic, Nordisk Film, SF Anytime og Travel Channel, og der arbejdes på at inkludere indhold fra flere streamingtjeneste – alt sammen samlet under Canal Digital GO-tjenesten.

Canal Digital tror på, at den integrerede løsning til deres kunder vil øge brugervenligheden, så brugeren ikke skal skifte mellem forskellige løsninger, apps og bokse. Alle Canal Digitals tv-tjenester, herunder tv-kanaler, optagelser og streaming kan således tilgås fra samme boks.

Canal Digital har tidligere fortalt, at GO kan streame i en kvalitet på op til 7,5 Mbit/s, hvilket er højere end de fleste andre streamingtjenester.

Der er flere ændringer på vej. Du kan selv se Canal Digital GO her eller prøve den på din Canal Digital-boks. Har du ikke den nye boks, tilbyder Canal Digital den rentefrit over 24 måneder for 125 kr. pr/mdr..

Se en demonstration af Canal Digital GO herunder.
Flere nyheder

Sony i kovending: Spilbutik på PS3 & Vita lukkes ikke alligevel

20 Apr 2021 |

Opdateret: Sony gør 'Horizon Zero Dawn' & 10 andre PlayStation-spil gratis

19 Apr 2021 |

Test: Sony A90J OLED

16 Apr 2021 |

2020 Samsung TV virker nu med PS5-gaming i 4K120+HDR

16 Apr 2021 |

Analyse: Hvem taber, når abonnements-trætheden rammer?

16 Apr 2021 |

Power Grenaa slår dørene op på mandag

16 Apr 2021 |