Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonBoxee Box udgår, erstattes af Boxee TV med tv-tunere - FlatpanelsDK

Boxee Box udgår, erstattes af Boxee TV med tv-tunere

17 Oct 2012 | Rasmus Larsen |

Farvel Boxee Box, velkommen Boxee TV. I et overraskende ryk går Boxee væk fra en ren internet-afspiller og bevæger sig ind i det traditionelle tv-marked med den nye Boxee TV, der har indbyggede tv-tunere og optagefunktionalitet i skyen. Internet-apps findes stadig; men i kraftigt reduceret antal. Boxee Box udgår som resultat heraf.

Boxee TV kan optage i skyen

Boxee Box har et par år på bagen og erstattes nu af en ny version. Boxee TV ligner en mere traditionel tv-boks på overfladen – og det er den også indeni.

Boxee TV
Boxee TV skal erstatter Boxee Box

Boxee TV får indbyggede tv-tunere til husantenne og kabel-tv. Der er to af hver tuner, så det er muligt at optage to tv-programmer på samme tid. Tv-optagelserne lagres dog ikke på boksen, men i stedet oppe i ”skyen” – altså på servere et andet sted i verden. For $15 per måned får man ubegrænset plads til tv-optagelser på Amazons servere, siger Boxee. Optagelserne kan efterfølgende også ses på PC/Mac, smartphones og tablets.

Boxee TV
Den særprægede Boxee Box udgår

Internet-delen amputeret

Boxee TV har naturligvis også internet-funktioner og apps, ligesom den nuværende Boxee Box. Man skal dog ikke forvente helt de samme muligheder, for Boxee i USA siger, at den gennemsnitlige bruger typisk anvendte 5 af de i alt 400 apps. Derfor kommer Boxee TV kun med disse 5; Netflix, Vudu, YouTube og Vimeo til video og Pandora til musik. Spotify kommer senere, forlyder det. Boxee TV får samtidig en simplere brugerflade og skal rettes mere mod den brede forbrugergruppe, siger Boxee. Boxee TV er endnu kun annonceret i USA, hvor den lander 1. november. Boxee TV bliver billigere, da den lander på $99 i USA. Boxee Box blev solgt for lidt under $200 i USA. De europæiske planer kender vi ikke, så det er sandsynligt at Boxee Box forbliver på markedet i Europa lidt endnu. Boxee vil dog ikke længere opdatere Boxee Box. Hvad synes du om Boxees 180-graders vending?Flere nyheder

Sony i kovending: Spilbutik på PS3 & Vita lukkes ikke alligevel

20 Apr 2021 |

Opdateret: Sony gør 'Horizon Zero Dawn' & 10 andre PlayStation-spil gratis

19 Apr 2021 |

Test: Sony A90J OLED

16 Apr 2021 |

2020 Samsung TV virker nu med PS5-gaming i 4K120+HDR

16 Apr 2021 |

Analyse: Hvem taber, når abonnements-trætheden rammer?

16 Apr 2021 |

Power Grenaa slår dørene op på mandag

16 Apr 2021 |