Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonViaplay sænker prisen som svar på Netflix - FlatpanelsDK

Viaplay sænker prisen som svar på Netflix

16 Oct 2012 | Rasmus Larsen |

Viaplay har været kørende i Danmark i en rum tid, men de føler nu presset fra de amerikanske konkurrenter, særligt Netflix. På dagen, hvor Netflix går i luften melder Viaplay ud, at de sænker deres danske pris på TV- og Filmpakken til 79 kroner per måned.

Viaplay sænker prisen

De danske forbrugere kan se frem til et ophedet efterår på tv-fronten og Viaplay er de første af de etablerede til at justere prisniveauet. Viaplays TV- og Filmpakke sænkes nu fra 99 kroner til 79 kroner om måneden.

Viaplay er nu tilgængeligt på Samsungs Smart TV
Viaplay findes allerede på Panasonic, LG, Philips og Samsungs Smart TV – nu sænkes prisen på mellempakken


Den billigste pakke, der kun inkluderer adgang til tv-kanaler online forbliver på 69 kroner per måned og den største pakke, der også inkluderer sport bliver på 199 kroner per måned.

- ”Vi vil ikke have, at prisen bliver en barriere for forbrugeren i forhold til valget af onlinetjenester for tv og film. Derfor har vi valgt at sænke prisen på vores TV- og Filmpakken til 79 kr.” siger Niclas Ekdahl, CEO for Viaplay.

Viaplay har i dag eksklusivaftaler med Sony Pictures, Walt Disney, Twenieth Century Fox, NBC Universal Studios og Warner Brothers – fem af de seks største Hollywood filmstudier. Viaplay er tilgængelig på smartphones, tablets, PC og MAC, på Viasats settop boxe, Smart TV og snart spilkonsoller. Viaplay kan også bruges offline på Apple iOS-enheder.

Prissænkningen gælder fra og med 16.oktober og omfatter både nye og eksisterende kunder. Prøv Viaplay gratis i en måned uden binding.

Hvad siger du? Kan det få dig til at overveje Viaplay frem for eksempelvis Netflix, YouBio eller HBO?Flere nyheder

Chromecast med Google TV

09 Apr 2021 |

Rygte: Samsung vil købe OLED TV-paneler fra LG

09 Apr 2021 |

Første kig: Samsung's 110" microLED TV

08 Apr 2021 |

Nye Toshiba Android TV lanceret i Danmark

07 Apr 2021 |

Power åbner i Ringsted med bl.a. OLED TV til 6.666 kr.

07 Apr 2021 |

Sony lancerer Bravia Core med 'højeste streaming billedkvalitet'

06 Apr 2021 |