Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonYouSee vil i dialog omkring frit tv-kanalvalg - FlatpanelsDK

YouSee vil i dialog omkring frit tv-kanalvalg

11 Oct 2012 | Rasmus Larsen |

YouSee byder op til en dialog omkring frit valg af tv-kanaler med tv-stationerne. YouSee siger, at de gerne vil have større valgfrihed på tv-markedet.

Det frie tv-kanalvalg

Det er stadig ikke muligt at vælge sine tv-kanaler frit og det danske tv-marked er stadig bygget op omkring kanalpakke-filosofien. Der er sket en række tiltag sidste år og YouSee selv introducerede bl.a. Ekstrakanaler. YouSee fortæller nu, at de vil gå i dialog omkring endnu større valgfrihed.

YouSee App i Samsung Tv
YouSee vil gå i dialog med tv-stationerne omkring mere valgfrihed

- ”YouSee er fast besluttet på at tilbyde større valgfrihed for tv-kunderne, og vi har løbende diskuteret med tv-stationerne, hvordan vi griber det an. Nu tager vi fat på et mere systematisk forløb for at få rammerne på plads for næste skridt,” siger adm. direktør Niels Breining, YouSee. Partierne bag det nye medieforlig har tilkendegivet, at udviklingen på tv-markedet går i den rigtige retning, men at de også forventer, at branchen vil gå endnu videre i løbet af 2013. - ”Vi vil gerne af med minimumskravet, så kunderne kan nøjes med at vælge én kanal ekstra f.eks. som supplement til grundpakken. Men det er ikke noget, YouSee kan beslutte alene. Vi skal have en aftale med tv-stationerne først,” siger Niels Breining. YouSee fortæller, at knap 50.000 husstande - 4 procent af YouSees kunder - i dag abonnerer på Ekstrakanaler. Læs mere om Ekstrakanaler på www.yousee.dk Spørgsmålet er så om forbrugerne egentlig ønsker sig frit tv-kanalvalg eller simpelthen frit valg af tv-programmer. Hvad tror du?

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |

Sony vender blikket mod 4000 nits som næste skridt for HDR

17 Apr 2024 |

Første lyt: Sonys 2024 Bravia Theatre soundbarer, 360-lydsystem

17 Apr 2024 |

DR melder om succes med nyt DRTV-arkivtilbud

17 Apr 2024 |

'Dune 2' kan nu købes og lejes i 4K Dolby Vision & Atmos – se priser

16 Apr 2024 |

Bekræftet: Disney+ får Europa League & Conference League i Danmark

16 Apr 2024 |