Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonBang & Olufsen lancerer BeoVision 11 - FlatpanelsDK

Bang & Olufsen lancerer BeoVision 11

10 Oct 2012 | Rasmus Larsen |

Bang & Olufsen har i dag afsløret efterfølgeren til succesen BeoVision 10. Den nye BeoVision 11 kaldes en evolution udvendig, men revolution indvendig. BeoVision 11 kommer i 40, 46 og 55” med opdateret skærmteknologi, Smart TV, Apple TV-integration, 3D og et imponerende lydsystem.

Kig med i morgen, hvor vi deler vores oplevelser med BeoVision 11 i en særskilt artikel.

Bang & Olufsen BeoVision 11

BeoVision 11 har sine tydelige rødder i BeoVision 10, som den afløser. Rammen er blevet lidt smallere, højttalerfronten er blevet lavere og der er indført andre farvevarianter, men BeoVision 11 bygger på det velkendte udtryk, som så mange allerede elsker. Det er naturligvis stadig muligt at udskifte frontstoffet på højttaleren.

Bang & Olufsen BeoVision 11
Bang & Olufsen BeoVision 11

BeoVision 11 kommer med en aluminiumsramme i enten sølv eller sort, mens bagsiden leveres i sort eller hvid. Alle tre varianter i 40, 46 og 55 tommer giver også muligheder for fleksibilitet, og en af de nye monteringsløsninger er et motoriseret drejebeslag, der kan gå helt ud i 90 grader. Det motoriserede beslag er ikke kun stærkt, men er også så tæt på at være lydløst, som man kommer. Der findes herudover en motoriseret gulvstand, der naturligvis kan styres med en B&O-fjernbetjening. Staffeli-foden fra BeoVision 10 er ført videre, ligesom der også findes et vægbeslag, som ikke er motoriseret.

Forbedret billede med ny videoplatform

Bang & Olufsen lancerede deres nye videoplatform sammen med BeoPlay V1 i sin tid, og i BeoVision 11 bygges videre på videoplatformen, der nu også håndterer 3D.

Bang & Olufsen BeoVision 11
Bang & Olufsen BeoVision 11

Selve BeoVision 11 er baseret på et LCD-panel med kant LED-belysning og ægte 200 Hz. Bang & Olufsens kraftige billedmotor analyserer billedet on-the-fly og Bang & Olufsen har indbygget billedprofiler til film (kalibreret til 6500 Kelvin) og spil (forsinkelse på billedet minimeret). En anden opdatering i forhold til BeoVision 10 er en ny lyssensor, der er helt unik for den danske elektronikproducent. Hovedpersonen selv kalder systemet for 360° Automatic Picture Control, der skal forstås på den måde, at en lyssensor måler på lyset i omgivelserne i 360 grader, og tilpasser billedet derefter. Lyssensorer i dag måler ofte kun på fronten, hvorfor f.eks. et vindue bag skærmen ikke bliver taget med i betragtningen.

BeoVision 11 er smart

Bag facaderne er der sket markante ændringer og Bang & Olufsen har i den grad indbygget moderne funktionalitet fra ende til anden. Bang & Olufsen kalder selv tv’et for deres “mest omfattende og ambitiøse tv til dato”. Bang & Olufsen byder først og fremmest på en Smart TV-platform, baseret på den åbne Smart TV-alliance. Fra platformen vil købere kunne tilgå f.eks. YouTube og senere videostreaming fra velkendte streamingtjenester. Til Apple-brugere er der også en glædelig nyhed, for BeoVision 11 har plads til en Apple TV-boks på bagsiden, ligesom BeoPlay V1-modellen. Dermed kan man leje film på iTunes og benytte trådløs AirPlay. - ”Vi vil give vores kunder den samme fantastiske oplevelse, uanset om de ser tv, nyder en downloadet film, er på nettet eller spiller videospil. BeoVision 11 er designet med det formål at opfylde hele familiens behov – og blive ved med at forbløffe uden at forstyrre indholdet – i takt med teknologiens konstante udvikling.” siger Tue Mantoni, administrerende direktør for Bang & Olufsen.

Bang & Olufsen BeoVision 11
Bang & Olufsen BeoVision 11

Det stopper dog langt fra her. Bang & Olufsen tager optagefunktionalitet skridtet videre. BeoVision 11 kan udstyres med en harddiskoptager, der tillader optagelse af ét tv-program alt imens man ser et andet - alternativt to optagelser af to forskellige tv-programmer samtidig. Andre funktioner såsom DLNA-streaming, der åbner op for streaming af video, musik og billeder fra andre enheder i hjemmet og HbbTV nævnes. Herudover kan kunder se frem til seks HDMI-stik, to USB-stik og meget mere. BeoVision 11 kan naturligvis integreres i Bang & Olufsens økosystem og kan styres med de velkendte B&O-fjernbetjeninger. Samtidig introduceres BeoRemote app-en til tablet, der giver en intuitiv styring samt mulighed for at bruge det fulde tastatur.

Overraskende lyd

Bang & Olufsen har altid været karakteriseret ved stor dedikation til lydkvalitet og BeoVision 11 tilbyder imponerende lyd fra lydsystemet i bunden.

Bang & Olufsen BeoVision 11
Bang & Olufsen BeoVision 11

BeoVision 11 indeholder en ¾” diskantenhed, en 2” mellemtoneenhed og en kraftfuld 4” basenhed i både venstre og højre kanal. Hver af de seks højttalere forsynes af deres egen dedikerede ICEpower-forstærker, der leverer 32 watt. BeoVision 11 har også et komplet digitalt surroundmodul, der klarer op til 12 lydkanaler vha. Bang & Olufsens TrueImage algoritme, der håndterer upmixing og downmixing af lydsignaler efter antallet af lydkanaler i det indgående signal og højttalere tilsluttet. Som noget nyt kan brugerne også tilpasse og indstille lydopsætningen frit gennem menuen. Der er utallige indstillingsmuligheder, hvis man vil rode med dem, mens alle andre naturligvis også blot kan holde sig til den simple tilgang, hvor tv’et styrer lyddelen. Det samme er i øvrigt tilfældet for billedindstillingerne. BeoVision 11 kommer også i 40, 46 og 55 tommer og kan ses i Bang & Olufsens butikker fra i morgen. Priserne er hhv. 46.995, 59.995 og 79.995 kroner.Flere nyheder

PS5's første store opdatering åbner for USB-lagring mm.

13 Apr 2021 |

Allente går i luften i dag med tv- og streaming-pakker

13 Apr 2021 |

Google udfaser sin filmbutik på Smart TV

13 Apr 2021 |

Bloomberg: Apple arbejder på kombineret Apple TV-boks & HomePod-højttaler

12 Apr 2021 |

Opdateret: Danske priser på LG 2021 OLED TV - G1, C1, B1 og A1

12 Apr 2021 |

Paramount udskyder sine storfilm yderligere

12 Apr 2021 |