Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHBOs danske pris bliver 79 kr. om måneden - FlatpanelsDK

HBOs danske pris bliver 79 kr. om måneden

19 Sep 2012 | Rasmus Larsen |

HBO har nu bekræftet den danske pris på deres streamingtjeneste. Den lander på 79 kroner, hvilket giver adgang til streaming af film og tv-serier samt HBOs tv-kanal.

79 kroner for HBO

HBO har tidligere indikeret en pris på 10 Euro og det passer meget godt med den officielle, som HBO nu har bekræftet på deres Facebook-side.

- ”Nu er det officielt. Vi er stolte af at annoncere den faste månedlige pris for et HBO Nordic abonnement - 79 DKK. For denne pris får du adgang til vores lineære TV kanal samt hele vores bibliotek af SVOD materiale. Hvad synes i om prisen?”

Med SVOD mener HBO ”subscription video-on-demand”, altså deres katalog af film og tv-serier, som kan streames over nettet ved blot at klikke på den udsendelse man ønsker at se. Med i prisen følger også adgang til en tv-kanal fra HBO.

HBO er på vej til Norden
HBO skal koste 79 kroner i Danmark


Stadig ubesvarede spørgsmål

HBO har allerede en tjeneste i USA kaldet HBO GO, som er tilgængelig på mange platforme såsom mediebokse, smartphones, tablets, PC mm. Det tyder dog på, at den danske – og nordiske – bliver anderledes for her har HBO allieret sig med danske Qbrick, der skal udvikle afspilleren og kopisikringen til HBOs tjeneste. Vi ved endnu ikke hvilke enheder HBO bliver tilgængelig på, men der kommer snart en afklaring. HBO skrev tidligere på FlatpanelsDKs twitter:
HBO Nordic forventes klar i midten af oktober. I starten vil HBO samarbejde med Samsung, som får visse eksklusiv-rettigheder.

Husk at du kan læse mere om hvad der sker på internetstreaming og tv-markedet generelt i vores HDTV-sektion.Flere nyheder

Sonys nye LCD TV for 2021 er landet

22 Jun 2021 |

Interview: Netflix deler nyeste planer for Norden

22 Jun 2021 |

4K-databasen: Indiana Jones, Spartacus, Shrek, Godzilla, Snatch m.fl.

21 Jun 2021 |

Hisense træder ind i Danmark med nye 43-75" TV – senere OLED

21 Jun 2021 |

Test: Apple TV 4K 2021

18 Jun 2021 |

Disney forbigår igen biograferne med ny Pixar-film i dag

18 Jun 2021 |