Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPhilips nye DesignLine med Ambilight - FlatpanelsDK

Philips nye DesignLine med Ambilight

18 Sep 2012 | Rasmus Larsen |

Philips gør klar til at sende en ny DesignLine-serie af fladskærms-tv på markedet. DesignLine er skabt som et møbel, siger Philips. Oven i hatten kommer Philips velkendte Ambilight samt Smart TV og 3D.

Philips nye DesignLine

Philips introducerede første gang DesignLine i 2011 og i år følger Philips op med opdaterede modeller. I modsætning til sidste år, er der dog kun en DesignLine-variant i år og den er holdt i hvid.

Philips DesignLine
Philips nye DesignLine-model

DesignLine er teknisk mere eller mindre identisk med Philips 6900-serie, men designet adskiller de to. På funktionalitetsfronten finder vi blandt andet Philips Ambilight Spectre 2-system og Pixel Precise HD, som er billedmotoren i skærmen. Tv’et viser også 3D via de prisbillige, polariserede 3D-briller, som kendes fra biograferne. Denne 3D-teknologi kaldes ofte passiv 3D.

Philips DesignLine
Philips nye DesignLine-model

Philips Smart TV-platform er indbygget og skærmen kan tilsluttes til internettet trådløst via indbygget WiFi. Via Smart TV-platformen kan brugeren leje film via internettet og hente små apps. Herudover fremhæver Philips en optagefunktion, der bliver aktiv, hvis man tilslutter en lille USB-harddisk på bagsiden. Tv’et kan også styres med en smartphone eller en tablet via Philips app.

Philips DesignLine
Philips nye DesignLine-model

Philips DesignLine lander i butikkerne i slutningen af september. De vejledende priser er 8.999 kroner for 42” 42PDL6907T og 11.999 kroner for 47” 47PDL6907T, oplyser Philips Danmark.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |