Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsung: Separat lyd og billede via 3D-brillen - FlatpanelsDK

Samsung: Separat lyd og billede via 3D-brillen

06 Sep 2012 | Rasmus Larsen |

Samsung demonstrerede på IFA deres MultiView, som bliver en del af Samsungs ES9500 OLED-TV. Med teknologien kan to brugere få forskellig billed- og lydspor, selvom de kigger på samme tv-skærm.

Samsung Multi View

Når Samsungs OLED-TV kommer på markedet vil det også være det første med Samsungs MultiView-teknologi. Ved at indbygge høretelefoner direkte i 3D-brillen, kan to brugere se to separate tv-programmer på samme skærm og få særskilt lyd.

Samsungs demonstrerer MultiView
Samsungs MultiView 3D-brille


3D-brillerne er naturligvis trådløse og man kan skifte mellem de to billed- og lydspor på skærmen via en lille knap øverst på brillen. Høretelefonerne kan tages ud af en lille holder og sættes i ørene.

Samsungs demonstrerer MultiView
Her ses hvordan to forskellige billeder vises på skærmen – uden 3D-briller blandes de to billeder sammen. De opdeles først, når man ifører sig MultiView-brillen


Det fungerede problemfrit i praksis, og billederne blev holdt fuldstændig særskilt i modsætning til lignende demonstrationer, som vi har set på LCD-skærme. Det er formentlig også derfor Samsung introducerer det sammen med deres OLED-TV. Spørgsmålet er så om folk gider sidde med 3D-briller på for at se forskellige tv-programmer? Det kræver naturligvis, at begge seere har 3D-brillen på, da billedet på skærmen ellers vil blive sammenblandet.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |