Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonYouBio præsenteret, film og tv-serier via nettet - FlatpanelsDK

YouBio præsenteret, film og tv-serier via nettet

27 Aug 2012 | Rasmus Larsen |

YouSee har præsenteret deres nye streamingtjeneste. Navnet er YouBio og med tjenesten vil YouSee levere nye film og tv-serier til danskerne via internettet på Smart TV, tablets, smartphones og PC. Tjenesten får nye film samtidig med, at de udkommer på DVD, hvilket er muliggjort via et samarbejde med Cmore. Tjenesten er klar inden jul og bliver en kombination af abonnement og lejepris.

Opdatering: YouSee arbejder også på at få dokumentarer med i YouBio. Sådan lyder det fra YouSee på twitter.

Opdatering: YouBio er nu i luften. Læs mere her: Officielt: YouBio klar, gratis frem til 1. februar

YouBio er præsenteret

Der har allerede været skrevet meget om efterårets store tv-krig, hvor Netflix og HBO går ind i Danmark. YouSee har nu præsenteret deres konkurrent i internet-tv-krigen. YouBio er klar inden jul og kan bruges af både YouSee-kunder og kunder uden tilknytning til YouSee.

YOuBio
YouSee præsenterer YouBio, der er den nye streamingtjeneste til Smart TV, tablet, smartphone, PC og mediebokse. Tjenesten ser ikke ud som på billedet. Dette er et arkivbillede


Streamingtjenesten giver adgang til nyere filmtitler og tv-serier, der leveres via internettet i stedet for via tv-signalet i hjemmet. Kunder får adgang til YouBio via en række forskellige enheder såsom Smart TV (nyere LG og Samsung tv), tv-bokse, PC, tablets og smartphones.

- ”Youbio skal være hele Danmarks filmtjeneste. Den vil være med til at skabe en revolution på markedet for film og serier på samme måde som abonnementstjenester har revolutioneret musikmarkedet”, siger Yousees adm. direktør Niels Breining.

Der er adgang til YouBio både indenfor og udenfor hjemmet og den er således ikke bundet op på tv-signalet, der kommer ud af væggen. Alt foregår i stedet over nettet.

YouBio
Her ses YouBio-boksen, billede: Recordere.dk


YouBio vil også kunne ses via en lille boks, som YouSee lancerer. Den lille boks kan tilsluttes til alle tv, uanset om det er et Smart TV eller ej. Boksen leveres af franske NetGem og kommer med både kablet og trådløst internet, så den også kan placeres i rum uden internetkabler. Den er ikke meget større end Apple TV-boksen.

Nye film og tv-serier

YouSee fortæller, at YouBio bliver en kombination af filmleje og filmabonnement. De allernyeste film kan lejes, mens lidt ældre film kan streames som en del af et månedligt abonnement. YouSee har store ambitioner og tror på, at de kan tage over halvdelen af markedet, på trods af, at de ser et kraftigt tilspidset konkurrencefelt med omkring 15 streamingtjeneste før årets udgang.

Opdatering: YouSee arbejder også på at få dokumentarer med i YouBio. Sådan lyder det fra YouSee på twitter.

Film kommer samtidig med, at de udkommer på DVD, nævnes det. Det muliggøres fordi CMore, der er YouSees leverandør, allerede har aftaler med Hollywood. Der loves HD-kvalitet med op til 8 Mbit/s til de brugere, som har hurtig internetforbindelse. Der meldes om cirka 1000 film og 1000 tv-serier, der kan ses i ubegrænsede mængder, når det månedlige abonnement er betalt.

Prisen på YouBio? Den vil YouSee stadig ikke afsløre af hensyn til de konkurrenter, som er på vej ind i Danmark. Prisen afsløres tættere på lanceringen, der som nævnt sker før jul. Planen var, at YouBio skulle i luften 1. november, og det kan stadig holde vand, men YouSee tør ikke love. Prisen på tv-boksen kendes heller ikke endnu.

YouSee Cinema vil indgå som en del af YouBio og skifter navn til YouBio.

Mere information og teknik

 • Styksalg: Det vil være premierefilm, hvor der vil blive adgang til i 24 timer enkeltvis at leje de nyeste film, som er frigivet til VOD og DVD. Desuden vil det også være muligt at leje katalogfilm og hele sæsoner af serier enkeltvist.
 • Abonnement: Med abonnement får kunderne adgang til en unik kombination af nyere film og tv-serier samt ældre katalog-titler. C More Film har rettigheder til film og tv-serier i det såkaldte Pay TV-vindue, og derfor vil man som YouBio-abonnent kunne se film og tv-serier, som først på et senere tidspunkt vil være tilgængelig på andre abonnementstjenester. Tv-serierne vil bl.a. være produktioner fra HBO, Warner Bros., Showtime m.fl.

 • Tekniske krav: For at få adgang til YouBio anbefales en bredbåndsforbindelse med en downloadhastighed på minimum 4 Mbit/s. Mobile enheder kan dog opnå en tilfredsstillende billedkvalitet ved en lavere hastighed (min. 2 Mbit/s). YouBio anvender variabel streaminghastighed, og vil i bedste kvalitet streame film og serier i HD-kvalitet med en billedopløsning på 1080p.

  Find YouBio-hjemmesiden her.

  - Kilde: YouSee, recordere live–feed • Flere nyheder

  HBO Max erkender udfordringer og lover bedre brugeroplevelse, streamingkvalitet

  22 Oct 2021 |

  Panasonic rykker al TV-produktion fra egen fabrik til partner

  22 Oct 2021 |

  Ny 'Paranormal Activity' skipper biografen og kommer på Paramount+

  22 Oct 2021 |

  Dolby Vision 120Hz firmware klar til 2020 LG OLED TV (CX, GX)

  21 Oct 2021 |

  B&O's Beosound Stage soundbar findes nu også i lysegrå

  21 Oct 2021 |

  F1 TV app er landet på Apple TV

  20 Oct 2021 |