Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonOfficielt: Netflix kommer til Danmark i 2012 - FlatpanelsDK

Officielt: Netflix kommer til Danmark i 2012

15 Aug 2012 | Rasmus Larsen |

Vi havde allerede hørt rygter om, at Netflix var på vej. I dag annoncerer Netflix officielt, at de kommer til Danmark, Norge, Sverige og Finland inden udgangen af 2012. Der kommer både lokalt og internationalt indhold.

Netflix bekræfter dansk lancering

Danskerne kan godt begynde at se frem til at amerikanske Netflix tager kampen op med de etablerede tv-udbydere. Netflix bekræfter lanceringen i hele Norden i slutningen af 2012.

Netflix bekræfter dansk lancering
Netflix bekræfter dansk lancering


Netflix har allerede revolutioneret måden at se underholdning på i USA. Ved at tilbyde film, tv-serier og dokumentarer over internettet, kan brugere for en lav månedlig pris se deres indhold hvor de vil og når de vil. Det kan blandt andet ses på PC, Mac, tablet, smartphone, Smart TV, spilkonsol, Blu-ray-afspiller mm.

Netflix vil ikke afsløre meget om indholdet på nuværende tidspunkt, men nævner dog, at danskerne vil kunne se ”en lang række lokale og internationale tv-serier og film – mange i HD-kvalitet og med Dolby Digital Plus- surround lyd”.

Yderligere oplysninger om tjenesten, herunder priser, indhold og understøttede enheder, annonceres, når lanceringsdatoen nærmer sig. Det indikeres, at der bliver tale om ”en lav månedlig pris”. I USA koster Netflix 8 dollars om måneden. Nysgerrige danskere kan tilmelde sig på www.netflix.dk og modtage en e-mail, når Netflix går i luften. Du kan også følge Netflix på Facebook og twitter.

- Kilde: Netflixs pressemeddelelseFlere nyheder

Chromecast med Google TV

09 Apr 2021 |

Rygte: Samsung vil købe OLED TV-paneler fra LG

09 Apr 2021 |

Første kig: Samsung's 110" microLED TV

08 Apr 2021 |

Nye Toshiba Android TV lanceret i Danmark

07 Apr 2021 |

Power åbner i Ringsted med bl.a. OLED TV til 6.666 kr.

07 Apr 2021 |

Sony lancerer Bravia Core med 'højeste streaming billedkvalitet'

06 Apr 2021 |