Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple skifter iPad-skærme fra Samsung til LG & Sharp - FlatpanelsDK

Apple skifter iPad-skærme fra Samsung til LG & Sharp

07 Aug 2012 | Rasmus Larsen |

Sharp bekræftede forleden dag, at de skal levere skærme til den nye iPhone, men det tyder på, at Sharp får en endnu større rolle. Det forlyder nu, at Apple er ved at flytte iPad-skærmproduktionen væk fra Samsung og over til Sharp og LG.

iPad-skærme fra Sharp

Apple har købt for milliarder dollars i komponenter hos Samsung over årene, men retssagen mellem Apple og Samsung ser ud til at køle deres tætte forhold. Først forlød det, at Samsung ikke skal levere skærme til den nye iPhone og nu forlyder det, at Apple er ved at flytte iPad-skærmproduktionen væk fra Samsung.

Er Apple på vej med en iPad Mini
Sharp skal angiveligt producere skærme til iPad


Det er i stedet Sharp og LG, der skal trække det tunge læs. LG har været med i mange år og har haft en endnu større rolle end Samsung. Sharp er dog en relativ ny partner og allerede sidste år blev Sharp nævnt som Apple-leverandør.

Rapporten beskriver ikke, hvorvidt der er tale om både nuværende og fremtidige iPad-skærme eller kun fremtidige. Apple rygtes på vej med både en mindre iPad og en opdateret New iPad senere på året. Samtidig forventes Apple at gå over til LCD-skærme med oxid-transistorer fremfor amorft silicium-baserede transistorer. Oxid-transistorer er hurtigere og mindre, og kan derfor øge opløsningen på LCD-skærme og sænke strømforbruget. Sharps IGZO-baserede LCD og OLED-skærme er baseret på oxid-transistorer.

- Kilde: DigiTimes

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |

Philips Hue får dybere integration med Samsung TV

27 Mar 2024 |

Amazon Prime Video skal sende Premier League hver lørdag i Danmark

27 Mar 2024 |