Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHulu Plus klar på Apple TV, adgang fra Danmark muligt - FlatpanelsDK

Hulu Plus klar på Apple TV, adgang fra Danmark muligt

01 Aug 2012 | Rasmus Larsen |

Hulu er endnu en af de store videostreamingtjenester fra USA og en konkurrent til Netflix. Hulu Plus blev lanceret på Apple TV i går og danskere kan få adgang til Hulu Plus med samme metode, som de får adgang til Netflix.

Hulu Plus på Apple TV

Det står stadig trægt til med streamingtjenester herhjemme, men amerikanerne fortsætter ufortrødent. Det er da også forholdsvis let at få adgang til Netflix og med tirsdagens lancering af Hulu Plus kan samme fremgangsmåde anvendes.

Hulu Plus på Apple TV
Hulu Plus er nu at finde på Apple TV


Hulu er en gratistjeneste, mens Hulu Plus er en abonnementstjeneste der koster 8 USD om måneden. Den giver adgang til en række film og tv-serier, såvel som andet indhold. En stigende del af indholdet leveres i 720p HD-opløsning. Hulu Plus har en del eksklusivt indhold, som ikke findes på Netflix, men Hulu Plus har dog også reklamer midt i film og tv-serier. Har man en Apple TV-boks kan man prøve Hulu Plus gratis i 1 uge.

På trods af at Hulu Plus er en amerikansk tjeneste, kan danskerne dog godt få adgang. Det kræver blot, at der indtastes et simpelt DNS-nummer i Apple TV-boksen, som beskrevet i guiden her. Dernæst skal du oprette en amerikansk iTunes-bruger. Den største udfordring er, at Hulu Plus ikke accepterer danske kreditkort. Har du ikke et amerikansk kreditkort kan du imidlertid bruge iTunes-gavekort, der kan købes f.eks. over nettet og sendes på e-mail.

Har du prøvet Hulu Plus på dansk grund? Hvad er dine oplevelser?

- Kilde: FlatpanelsHDFlere nyheder

HBO Max erkender udfordringer og lover bedre brugeroplevelse, streamingkvalitet

22 Oct 2021 |

Panasonic rykker al TV-produktion fra egen fabrik til partner

22 Oct 2021 |

Ny 'Paranormal Activity' skipper biografen og kommer på Paramount+

22 Oct 2021 |

Dolby Vision 120Hz firmware klar til 2020 LG OLED TV (CX, GX)

21 Oct 2021 |

B&O's Beosound Stage soundbar findes nu også i lysegrå

21 Oct 2021 |

F1 TV app er landet på Apple TV

20 Oct 2021 |