Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTanken om Smart TV tiltaler danskerne - FlatpanelsDK

Tanken om Smart TV tiltaler danskerne

17 Jul 2012 | Rasmus Larsen |

En undersøgelse fra YouGov peger på, at hver femte danske vil skifte deres tv ud indenfor det næste år. Hver anden dansker vil gerne skifte deres nuværende tv ud med et Smart TV, når der skal nyt stuealter til. Det skriver Jyllands Posten.

Danskerne vil have Smart TV

Tanken om video-on-demand over internettet, onlinespil og andre internettjenester direkte på tv-skærmen i stuen, er noget som appellerer til danskerne. Det viser en undersøgelse af YouGov (tidl. Zapera).

Perspektiverne i Smart TV lokker danskerne
Perspektiverne i Smart TV lokker danskerne, men mon de fysiske Smart TV-produkter lokker i samme grad?


I undersøgelsen svarer hver femte dansker – som regelmæssigt ser tv-serier og film – at de vil skifte deres tv ud indenfor det næste år. Hver anden dansker – som regelmæssigt ser tv-serier og film – satser på at købe et Smart TV næste gang, der skal handles fladskærm.

Samtidig tyder det dog på, at det primært er tanken om et Smart TV, som lokker, og ikke de reelle produkter. Kun 10 % siger, at de ved hvad et Smart TV er. 32 % kender det af navn. Heller ikke mange har prøvet at downloade en tv-app. Ifølge YouGov har kun 12 % af danskerne prøvet at downloade en tv-app.

- "I takt med, at flere og flere danskere får et smart-tv, og at udbuddet af tv-apps stiger, så forventer vi en markant stigning – både i danskernes kendskab og brug af tv-apps. Men det handler dog i høj grad også om, at danskerne bliver gjort opmærksom på mulighederne og ikke mindst oplever dem som brugervenlige," siger Andreas Ishøy til Jyllands Posten.

Hvad mener du? Er Smart TV smart?


- Kilde: Jyllands Posten via RecordereFlere nyheder

DR-rapport: Meget tyder på nye fald i flow-tv de næste år

21 Jan 2021 |

Usmart TV: Forsvindende apps og flygtige platforme – opdateret

21 Jan 2021 |

HBO Nordic udfases på mange Samsung Smart TV og PS3

21 Jan 2021 |

Fire små & mellemstore streaming-tjenester har nydt solid fremgang

20 Jan 2021 |

Mere streaming: Paramount+ kommer til Danmark i marts 2021 – opdateret

20 Jan 2021 |

Nvidia Shield virker nu med PS5's DualSense & Xbox Series X/S controllere

20 Jan 2021 |