Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonBose VideoWave II er komplet tv og lydløsning - FlatpanelsDK

Bose VideoWave II er komplet tv og lydløsning

13 Jul 2012 | Rasmus Larsen |

Bose lancererede i 2010 deres første fladskærms-tv. Nu er efterfølgeren klar under navnet VideoWave II. Løsningen inkluderer både et fladskærms-tv og en hjemmebiograf-lydsystem. Prisen starter på 44.995 kroner.

Bose VideoWave II

Bose er primært kendt for deres lydsystemer, men de vil gerne være en større del af stuen. Derfor lanceres et komplet video og lydsystem, hvor der kan vælges enten en 46 eller 55-tommer fladskærm.

Bose VideoWave II
Bose præsenterer det nye VideoWave II billede/lyd system

Tv’et er udført i aluminium og har en ekstern medieboks, hvori samtlige indgangsstik og udgangsstik er placeret. Der medfølger en lille iPhone-dock, så der kan afspilles musik uden skærmen behøver at tændes samt en ClickPad-fjernbetjening, der bruger radiobølger i stedet for infrarød. Dermed kan medieboksen placeres i eksempelvis et skab og stadig styres med fjernbetjeningen. Der er 4 HDMI-indgange i medieboksen.

Bose VideoWave II
Bose præsenterer det nye VideoWave II billede/lyd system

Skærmen leveres i enten 46 eller 55 tommer og er baseret på et LCD-panel med LED belysning, hvor lysdioderne er placeret bag skærmen. Der er dog ikke tale om en LED-løsning med lokal dimming. Skærmen anvender Full HD-opløsning.

Bose VideoWave II
Bose præsenterer det nye VideoWave II billede/lyd system

Lydsystemet er indbygget i skærmen og Bose betegner det som en indbygget soundbar, der kan imitere biograflyd. Lydsystemet består af i alt 16 højttaler, herunder 6 basenheder. Bose nævner også, at deres ADAPTiQ-system er integreret. ADAPTiQ tilpasser lyden til rummets størrelse og form. Bose VisionWave II lander hos Bose-autoriserede forhandler i slutningen af august 2012. De vejledende priser er 44.995 for modellen på 46” og 52.995 for modellen på 55”.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |